12 hazai celebpár, akiknek idén született gyermeke: nekik ez az első karácsony együtt

Karácsony alkalmából összeszedtük az év 12 legszebb hírét a hazai celebvilágból: megszülettek!

2023. december 25., 07:23

Szerző:

Az idei karácsony különösen szép ezeknek a családoknak, hiszen új élet érkezését ünnepelhették idén. Tekintsünk vissza a babák érkezésére időrendi sorrendben!

1. Klausmann Viktor

Klausmann Viktornak, a Szerencsekerék egykori műsorvezetőjének idén januárban született meg harmadik gyermeke, Ármin. Az 56 éves egykori tévésnek ez a kisfiú az első közös gyermeke mostani párjával, Nikivel. 

2. Mészáros Árpád Zsolt

Mészáros Árpád Zsolt a Mokkában jelentette be februárban, hogy megszületett ötödik gyermeke. A színész a kicsi nevét is elárulta: a kisfiú az Ámor nevet kapta. Kiderült, hogy a névválasztás nagyon fontos volt MÁZS és a párja számára, ugyanis sokáig azt hitték, hogy Krisztának nem lehet természetes úton gyermeke.

3. Stohl Luca

Stohl András 56 évesen büszke nagypapává vált: május 3-án született meg legismertebb gyermekének, Stohl Lucának az első kislánya, Róza.

4. Kulcsár Edina és G.w.M

Amióta összejöttek, rengeteg szerepel Kulcsár Edina és G.w.M. Nagyjából másfél éve alkottak egy párt, amikor idén május 11-én született első közös gyermekük, Amara. A hírt az apuka az alábbi poszttal jelentette be az Instagramon.

 

5. Dombóvári István

Júniusban született meg Dombóvári István második kisfia, Lajos. Az országosan ismert standupos-humorista az alábbi poszttal jelentette be az örömhírt.

6. Solti Ádám és Bernadett

Solti Ádám, a sokak által a Barátok köztből ismert színész és felesége végre a karjukban tarthatják kisfiukat. Amint arról a lapok rengeteget cikkeztek, a házaspár hosszú utat járt be a mostani boldogságig.

„A házasságunkban felgyülemlett feszültségek miatt néhány éve téptük egymást. Egyszerre szerettünk és gyűlöltünk. Szakítottunk, szétköltöztünk, majd újra együtt éltünk”

– mondta korábban Solti Ádám felesége, Kiss Bernadett. A kapcsolatot próbára tette, hogy a feleség hosszú ideig nem tudott teherbe esni. Eközben Solti Ádámnak született egy gyermeke egy alkalmi kapcsolatból, de a házaspár úgy döntött, hogy együtt maradnak, és idén júliusban meg is született a várva várt kisfiú.

7. Dér Heni és Bakos Gergő

Tavaly ilyenkor tudtuk meg, hogy Dér Heni és Bakos Gergő második közös gyermeküket várják. A kislány júliusban született meg és a Blanka keresztnevet kapta, így bátyjához hasonlóan az újszülött neve is alliterál: a testvéreket Bakos Bendegúznak és Bakos Blankának hívják.

8. Németh Kristóf

Három egykori Barátok köztös színésznek született idén gyermeke. Közülük Solti Ádámot már említettük, most Németh Kristóf következik, akinek idén nyáron a harmadik gyermeke született meg, jelenlegi párjával ez a kisfiú a második közös gyermekük.

„Isten hozott, Németh Olivér! Mindenki egészséges és elmondhatatlanul boldog! Soli Deo Gloria!”

– írta Németh Kristóf az alábbi posztban.

9. Hosszú Katinka és Gelencsér Máté

Hosszú Katinka augusztus elején jelentette be a közösségi médiában, hogy megszületett első gyermeke. A kislány a Layber-Gelencsér Kamília nevet kapta, az alábbi kép pedig azt mutatja, amikor a szülei hazavitték a kórházból.

10. Vasvári Vivien

A luxusfeleségből lett influenszer-médiaszemélyiség szeptember elején adta közre az örömhírt: megszületett harmadik, mostani párjával első közös gyermeke! Érdekes, hogy ebből a szempontból Vasvári, vagyis most már Bodnár Vivien mennyire hasonlít Kate Winsletre: az Oscar-díjas, brit színésznőnek szintén 3 különböző kapcsolatból született három gyermeke, szintén először egy kislány, majd két kisfiú.

11. Puskás-Dallos Bogi és Peti

„Szia világ! Puskás-Dallos Ábel 2023.09.07. Eljött ez a csodálatos pillanat, hogy karunkba ölelhetjük kisfiunkat. Semmihez sem fogható érzés. Imádunk, szeretünk és mindig vigyázni fogunk rád, Ábel”

– írták a zenész-médiaszemélyiség szülők szeptemberben, amikor bejelentették első kisfiuk születését.

12. Szabó Erika

A Barátok közt egykori Tildája, Szabó Erika októberben tette közzé az örömhír: megszületett első gyermeke. A kisbaba a Nolen keresztnevet kapta, és egészen pontosan október 17-én született. Szabó Erika és a párja 2020-ban házasodtak össze.

(Kiemelt kép: Hosszú Katinka Instagramja)