Solti Ádám és a felesége a születendő gyermekükről: „Úgy neveljük majd, hogy az első perctől tudja, van már egy testvére”

Solti Ádám és Solti Berni nagyon várják a születendő gyermekük érkezését. 

2023. május 18., 11:30

Szerző:

Mint megírtuk, szülői örömök elé néz Solti Ádám és a felesége, Solti Berni. A pár rengeteg nehézséggel nézett szembe az elmúlt években, mert nem akart összejönni a közös baba. Most azonban megannyi sikertelen lombik után kiderült, hogy egy kisfiúval bővül a családjuk. A házaspár egyébként Ausztriába költözött, de sok időt töltenek Magyarországon is, így kétlaki életet élnek. 

„A házasságunkban felgyülemlett feszültségek miatt néhány éve téptük egymást. Egyszerre szerettünk és gyűlöltünk. Szakítottunk, szétköltöztünk, majd újra együtt éltünk”

- mondta Solti Ádám felesége a Story magazinnak

„Nem csiszolódtunk össze igazán az évek során, bármenynyire is szerettük egymást, és szerintünk emiatt sem jött össze egyik lombik sem. De a történtek ellenére – meg hogy mélypontra jutott a házasságunk – soha nem szűntünk meg szeretni egymást, soha nem merült fel komolyan, hogy ne együtt próbáljunk ebből felállni. Mi meg akartuk oldani a problémáinkat. És ez együtt sikerült, visszaállt a bizalom közöttünk, és egymás legjobb barátai lettünk. Az ide vezető út nem volt egyszerű, de semmit se bántunk meg, semmit se változtatnánk meg. Még azt se, hogy a férjemnek lett egy gyermeke. Természetesen mi a fiunkat úgy neveljük majd, hogy az első perctől tudja, van már egy testvére”

- nyilatkozta Solti Berni utalva arra, hogy a férjének született egy házasságon kívüli gyermeke egy viszonyból. 

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)