Solti Ádám édesapja ezt a fontos dolgot teszi meg fia eltitkolt gyermekéért

Solti Ádám édesapja, Solti Ferenc gyakran feltűnik az unokája életében. 

2022. július 10., 10:15

Szerző:

Néhány hónappal ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Solti Ádámnak született egy eltitkolt gyermeke a szeretőjétől. A színész néhány évvel ezelőtt vette feleségül Solti Bernadettet, akivel évek óta vágynak a közös gyermekre. A sztár édesapja, Solti Ferenc rendszeresen látogatja a fia eltitkolt gyermekét. 

 „Azt hiszem, eddig nem hangzott el nyilvánosan, hogy hol él az anyuka és a kisfiú, így én is csak annyit mondanék, hogy a Tisza partján futottam velük össze nemrég. Felismertem Ádám édesapját, aki teljes egyetértésben sétált az unokája anyukájával és a kisfiúval. Volt velük még néhány ember, úgy gondolom, hogy a lány családtagjai lehettek”

- nyilatkozta a Borsnak egy olvasója, aki hozzátette, hogy havonta látják a településen Solti Ferencet.

A neve elhallgatását kérő informátor beszédbe elegyedett egy rövid időre a színész édesapjával:

„Pár percet beszélgettem Ferenccel, aki természetesen rajong az unokájáért. Elmondta, hogy megpróbál kapocs maradni a fia egykori szeretője és a kisfiú között, mert azt reméli, hogy előbb-utóbb minden a helyére kerül, és kialakul valamiféle szoros kötelék apa és fia közt. Addig is igyekszik elhalmozni azt a tündéri kisfiút, akihez sosem érkezik üres kézzel. Tulajdonképpen megpróbál apja helyett apja lenni, és valamelyest pótolni az apai szeretetet a kisfiú életébe.”

A lap felkereste Solti Ádámot is azzal kapcsolatban, hogy tervez-e részt venni a fia életében valamilyen szinten, ám a színész nem adott választ a kérdésre.

Minden, amit Solti Ádám másik életéről tudni kell

A botrány után Solti Ádám és felesége is szerepelnek a TV2 pároknak szóló vetélkedőjében

Solti Ádám felesége számára ezért volt különösen fájdalmas, hogy férjének gyereke született szeretőjétől

Solti Ádám édesapjának vallomása fia eltitkolt gyermekéről: Nagyon szeretem az unokámat

(Kiemelt kép: dfp.hu)