Megszületett Vasvári Vivien kisfia: „csodás”, hogy hány perc alatt jött a világra

Vasvári Vivien harmadik gyermeke megérkezésének örül most.

2023. szeptember 6., 08:33

Szerző:

Vasvári Vivien nagy örömhírt közölt: megszületett harmadik gyermeke. Fotó egyelőre nincs, a Facebookra tette ki az alábbi üzenetet szerda hajnalban:

„mindenkinek nagyon köszönjük a kedves és biztató üzeneteket! Nagyon hálás vagyok a Jó Istennek, hogy egészséges, erős kisfiunk született. Csodás 40 perc alatt jött a világra 52 cm és 3,4 kg-val, minden percet és minden fájdalmat megért újra az, hogy természetesen hozzam a világra a kisfiunkat. A férjem is minden szempontból támogatott és végig velünk volt. Sok puszi nektek és ölelés!”

A 32 éves egykori sportolónőnek a mostani házasságából ez az első gyermeke. Első házasságából származó kislánya már 9 éves, Szegedi Fecsóval közös kisfia, Edward pedig 5. Az alábbi fotó a múlt héten készült Vasvári, vagyis mostanában (szintén) használt asszonynevén Bodnár Vivienről.

Érdekes, hogy ebből a szempontból Vasvári Vivien mennyire hasonlít Kate Winsletre: az Oscar-díjas, brit színésznőnek szintén 3 különböző kapcsolatból született három gyermeke, szintén először egy kislány, majd két kisfiú.

(Kiemelt kép: Vasvári Vivien Instagramja)