Joshi Bharat válását előre megjósolták, most őszintén vallott a tévés

Joshi Bharat először nyilatkozott a válásáról. 

2022. augusztus 4., 09:11

Szerző:

Joshi Bharat és a volt felesége, tavaly szeptemberben 31 év után váltak el. Most a műsorvezető kivételt tett és őszintén vallott a szakításról. Kiderült, hogy korábban el sem tudta volna képzelni, hogy Európában fog élni és egy keresztény nő lesz a párja, de mindezt megjósolták neki. 

„Mindent megjósoltak nekem, a házasságomat és a válásomat is. Európában ez nem nagy dolog, mert egy pillanat alatt szétesnek a kapcsolatok, de Indiában akkor más volt a helyzet. Én gyerekkoromban nem is hallottam a válásról”

- mondta a Bóta Café műsorában a tévés, amit a Blikk szúrt ki. 

Joshi Bharat a válása részleteiről annyit mondott, hogy ez egy bonyolult történet és néha az embernek olyan döntéseket kell meghoznia, amik fájdalmasak. Hozzátette, hogy most már jól van és dolgozik saját magán, de ennek így kellett lennie.

Mint megírtuk, a műsorvezető egy ideig Kelemen Beatrix párja volt, de végül szakítottak. A tévés a volt felesége közelébe költözött néhány hónappal ezelőtt, Budapest belvárosában lakik, méghozzá ugyanabban a kerületben, mint volt neje és csupán 5 perc sétára laknak egymástól.

Még több hír Joshi Bharatról és Kelemen Beatrixról

Joshi Bharat elvált a feleségétől 31 év házasság után

Kiderült, ki miatt lett vége Mészáros Lőrinc és Kelemen Beatrix házasságának

Joshi Bharat felesége összeomlott azután, hogy férje elhagyta, 15 kilót fogyott

(Kiemelt kép: dfp - Schumy Csaba)