Joshi Bharat a szakítása után volt felesége közelébe költözött

Az új kapcsolat nem tartott sokáig.

2022. április 28., 07:50

Szerző:

Mint megírtuk, állítólag szakított Joshi Bharat és Mészáros Lőrinc volt neje, Kelemen Beatrix. Habár a tévés tagadta a vádakat nagyon úgy tűnik, hogy már tényleg nem alkotnak egy párt. A Story magazin úgy tudja, hogy a műsorvezető egy hete újra Budapest belvárosában lakik, méghozzá ugyanabban a kerületben, mint volt neje és csupán 5 perc sétára laknak egymástól - szúrta ki az nlc.hu.

Habár Joshi Bharat korábban új kapcsolata miatt a visszavonulás mellett döntött, most könnyen lehet, hogy mégis visszatér a tévéképernyőre. A sztármagazin hasábjain azt is megjegyzik, hogy a sors fintora, amíg Joshi Bharat felesége túllépett és újra boldog, most a tévés került padlóra a szakítása miatt. 

A Blikk néhány hete névtelen információkra hivatkozva állította, hogy szakított a tévés és Kelemen Beatrix, hozzátéve, hogy a kérdésben megpróbálták megszólaltatni Joshi Bharatot, aki azt mondta, hogy a hír nem igaz, és megismételte, hogy nem nyilatkoznak a magánéletükről. A lap azonban úgy tudja, hogy bármit is mond Joshi Bharat, kapcsolata Kelemen Beatrixszal már véget ért. Korábbi cikkünket ide kattintva olvashatja el.

Még több hír Joshi Bharatról és Kelemen Beatrixról

Joshi Bharat elvált a feleségétől 31 év házasság után

Kiderült, ki miatt lett vége Mészáros Lőrinc és Kelemen Beatrix házasságának

Joshi Bharat felesége összeomlott azután, hogy férje elhagyta, 15 kilót fogyott

(Kiemelt kép: Joshi Bharat Instagramja)