Johnny Depp összejött az ügyvédnőjével, már randiznak – fotó

Johnny Depp nem azzal az ügyvédnőjével jött össze, akivel a nagy tárgyalás során össze akarták boronálni, hanem...

2022. szeptember 23., 08:19

Szerző:

Miután Johnny Deppről és Amber Heardről idén tavasszal hetekig hajmeresztő dolgokat lehetett hallani becsületsértési perük kapcsán, ki gondolta volna, hogy bármelyikükkel még valaha randizni vagy dolgozni akarna még valaki?! Hát Johnny Depp esetében egész sokan gondolták, sokan gondoltban össze is boronálták az 59 éves színészt Camille Vasquez ügyvédnővel. Illetve nemcsak gondolatban, hanem mindenféle internetes tartalmakban is szó volt arról, hogy milyen szép pár lennének ők.

Nos, azt írja most a People magazin, hogy Johnny Depp tényleg összejött az egyik jogászával, csak nem Camille Vasquezzel (aki egyébként kapcsolatban van valaki mással), hanem Joelle Richcsel, aki elsősorban a sztár eggyel korábbi, angliai perén dolgozott, de ott volt az idei tárgyalássorozaton is, csak nem szólalt fel a bíróságon, így a közvetítésekben sosem került a rivaldafénybe. Alább mindenesetre megtekinthet róla egy fotót.

Most egy névtelen forrás állítja, hogy a színész és a jogásznő egy pár lettek, de a forrás rögtön hozzá is teszi, hogy azért még nagyon messze vannak Deppék a holtomiglan-holtodiglantól:

„randiznak, de nem komoly”.

Azt a pert, amelynek révén Johnny Depp megismerte Joelle Richet, a színész a The Sun című lap ellen indította Nagy-Britanniában, azért, mert az újság azt írta róla, hogy „feleségverő”. A Karib-tenger leghíresebb kalóza azt a pert elvesztette, mert 2020 novemberében a londoni bíróság úgy találta, hogy lényegében igaz volt a lap állítása, azaz Depp tényleg erőszakos volt a feleségével. Ezek után volt, hogy a sztár volt feleségét is beperelte egy újságcikk miatt, amit Amber Heard írt, ebből lett a világon mindenhol egyenesben közvetített per, amiben mindkét felet elmarasztalták, de a színésznőt sokkal nagyobb mértékben, mint volt férjét.

Mondani sem kell, Johnny Depptől nincsen hivatalos megerősítés új kapcsolata tekintetében.

(Kiemelt kép: Johnny Depp Instagramja)