Johnny Depp az exe anyjának küldött levelet: öreg drogosnak nevezte magát

Még lehet tovább fokozni az ügyet.

2022. április 26., 10:25

Szerző:

Egyre csak csúnyább lesz Johnny Depp és Amber Heard ügye. A színész azután perelte be volt nejét, hogy a színésznő nyilvánosan azt állította, hogy bántalmazták és habár sosem nevezte meg Depp-et, de mindenki számára egyértelmű volt, hogy rágondolt. A világhírű színész azonban azt állítja, hogy felesége volt az, aki csúnyán bánt vele a házasságuk során. Az 58 éves színész korábbi levelét, amelyet Heard néhai édesanyjának Paige Parsonsnak írt, az ügyvédje, Ben Rottenborn olvasta fel - írja a Blikk.

„Kedves Paige, hihetetlenül kedves vagy velem, és hálás vagyok, hogy az életem része vagy. Nincs szerencsésebb ember ezen a földön, hiszen az erő és támogatás, amit Amber és te adtok nekem, mérhetetlenül sokat segít. Nem kell elmagyaráznom neked ezeket a borzalmakat, mert te épp oly jól tudod, mint én. Amit tudnod kell, hogy a lányod messze túlteljesíti azt a rémálomszerű feladatot, hogy gondoskodjon erről a szegény, öreg drogosról. Soha nem telt el úgy nap, hogy ne figyeltél volna rám. Ezer férfi erejével rendelkezel, és ez senkinek vagy semminek nem köszönhető, csak saját magadnak, édesem. Köszönöm. Szeretlek. A törvényen kívüli fiad”

- áll a színész levelében.

A világsztár fél évvel azelőtt írta a levelet egykori anyósának, hogy ő és Amber Heard házasságot kötöttek 2015 februárjában. A színésznő édesanyja 2020-ban hunyt el, ami nagyon megviselte Heard-öt. 

Még több a csúnya perről 

Johnny Depp a bíróságon olvasta fel a legdurvább SMS-eket az exéről: íme trágár kirohanásai

Johnny Depp exe szerint a színész a saját ujját vágta le

Korábbi, hasonlóan durva SMS-ek Johnny Depp tárgyalásán

Johnny Depp a szomszédságunkban kezdene új életet

(Kiemelt kép: AFP)