Johnny Depp exe szerint a színész a saját ujját vágta le

Egyre inkább eldurvul az ügy.

2022. április 20., 08:47

Szerző:

Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard rágalmazási pere még mindig tart. Korábban már beszámoltunk az sms-ekről, amelyek napvilágot láttak, azt a cikkünket ide kattintva olvashatja el. Most azonban egy olyan konfliktusra derült fény, amely során a világhírű színész elvesztette a félujját - számolt be róla a a 24.hu a Variety információi alapján.

David Kipper, 2015-ben Johnny Depp orvosa volt, a tárgyaláson őt hallgatták meg. A színész ebben az évben Ausztráliában tartózkodott a Karib-tenger kalózai című film forgatása miatt, ahová akkori neje is vele tartott. Állítólag a házaspár között itt egy vita annyira elfajult, hogy Depp-et végül kórházba kellett vinni, hogy visszavarrják a fél ujját. 

Míg Depp korábban azt mondta, hogy a forgatáson egy rácsapódott ajtó miatt történt a baj, később már azt állította, hogy a felesége csapott rá egy vodkásüveggel, ami összetört. A színésznő állítása szerint azonban a volt férje maga vágta le az ujját, amelyet bizonyítani is tudnak sms-ekkel. Depp ügyvédei kezében pedig egy hangfelvétel van, amelyet a vita során vett fel valaki.

Kipper volt az, aki elsősegélyt nyújtott Depp-nek az ujjlevágás után, ám nem volt könnyű dolguk megtalálni a levágott testrészt, mert hatalmas rendetlenség volt. Az orvos elmondása szerint a földön üvegszilánkok voltak, majd végül a színész szakácsa találta meg az ujjdarabot a konyhában. Kipper elmondta, hogy Amber Heard zaklatott volt, rajta nem látszott sérülés és nem is kért segítséget tőle.

Bajba került sztárok 

Berki Krisztiánék állítólag milliókkal tartoznak, ebből per lesz

ByeAlex összetűzésbe került a törvénnyel

Lecsaptak a hatóságok Stana Alexandrára

(Kiemelt kép: Johnny Depp Instagram-oldala)