Durva sms-ek láttak napvilágot Johnny Depp és exe rágalmazási perén: de, vajon ki mond igazat?

Egyelőre így alakul az 50 millió dolláros rágalmazási per.

2022. április 19., 08:22

Szerző:

Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere április 11-én vette kezdetét, ami abból indult ki, hogy a válásuk után a színésznő arról számolt be a nyilvánosságnak, hogy családon belüli erőszak áldozata volt és a világhírű színész bántalmazta. Depp végül pert indított az exe ellen. 

A per során több titokra is fény derült: a színész nővére, Christi Dembrowski a tárgyalás során arról számolt be, hogy édesanyjuk mindkettőjüket bántalmazta. Valamint a nő arról is beszélt, hogy Amber Heard nem volt kedves a testvérével, sőt egyszerre arra is megjegyzést tett, hogy a Dior, miért akarna üzletelni vele, ha nincs is stílusa. 

Most pedig olyan sms-ek láttak napvilágot, amelyeket a színész küldött a magánorvosának, Dr. David Kippernek. Az orvost 2014-ben kérte fel a színész, hogy segítsen neki az opioid-függősége miatt. Egy 2015 március hetedikei sms-ben ezt írta Depp Kippernek:

„Nem tudok már így élni. Tele van baromsággal, olyan mint egy karácsonyi liba. Kész vagyok. Nincs tovább. Ő egy rosszindulatú, gonosz picsa ! Tudod, mi sokkal bántóbb, mint a méregdrága és lealacsonyító oktatási rikácsolása??? A szándékosan megalázó megjegyzései és az istenverte bánásmódja azzal a férfival, akit mindenekelőtt szeretnie kellene”

- írja a Blikk a Daily Mail információi alapján.

Bajba került sztárok 

Berki Krisztiánék állítólag milliókkal tartoznak, ebből per lesz

ByeAlex összetűzésbe került a törvénnyel

Lecsaptak a hatóságok Stana Alexandrára

(Kiemelt kép: Johnny Depp Instagram-oldala)