Johnny Depp a bíróságon olvasta fel a legdurvább SMS-eket az exéről: íme trágár kirohanásai

Johnny Depp és Amber Heard perében a legdurvább részletek is napvilágra kerülnek.

2022. április 22., 13:29

Szerző:

A második bírósági per zajlik jelenleg Johnny Depp és Amber Heard viharos házasságával kapcsolatban. Az 58 éves színész korábban a Daily Mailt perelte be, amiért feleségverőként írták le, és most az exét magát perli egy cikkért, amiben a színésznő azt állítja, hogy kapcsolaton belüli erőszak áldozata lett. Depp ragaszkodik hozzá, hogy sosem ütött meg nőt, így Amber Heardöt sem – miközben volt felesége többször is bántalmazta őt fizikailag, arcon ütötte, dolgokat vágott hozzá.

A per tegnapi, azaz csütörtöki tárgyalási napjáról írja a People, hogy ezúttal a bíróságon Johnny Deppnek saját, trágár, erőszakos hangvételű üzeneteit kellett felolvasni. Depp elismeri, hogy a kérdéses SMS-eket ő írta és elnézést kér a hangnemért, de továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy bármit is mondott, tettlegességre részéről sosem került sor.

„Helyrerakom azt a ronda picsát, mielőtt beengedem”

– így szól az egyik, Amber Heard ügyvédei által előásott, évekkel ezelőtti üzenet. Depp erre azt mondja, hogy ezt az üzenetet első feleségének, Vanessa Paradis-nak küldte, és a mondat nem is Heardről szól.

Egyértelműen Heardről szólnak azonban azok az üzenetek, amikben Depp így fogalmaz:

„remélem, egy Honda Civic csomagtartójában rohad annak a picsának a hullája.”

Valamint:

„előbb fojtsuk vízbe, és aztán égessük el! És aztán meg is baszom a szétégett hulláját, hogy biztos legyen, hogy meghalt.”

Johnny Depp ehhez az üzenethez hozzáteszi, hogy a fekete humort a Gyaloggalopp című film boszorkányégetős jelenetéből vette.

A meghallgatás során az is kiderült, hogy Johnny Depp többször fogyasztott alkoholt és más kábítószereket Marilyn Mansonnal, akinek a színész azért adott drogot, hogy „végre maradjon már csöndben”. Marilyn Mansonnal szemben szintén súlyos bántalmazási vádakat fogalmazott meg exe, Evan Rachel Wood.

A tárgyalássorozat elmúlt napjainak legfontosabb mozzanatait foglalja össze az alábbi videó, ami tartalmaz egy olyan felvételt is, amelyben Depp dühében erőszakosan bánik egy konyhaszekrénnyel és a jelenetet filmező Amber Heard telefonjával – de magával a színésznővel nem. A felvétel végén Amber Heard mosolyogva néz a kamerába.

Johnny Depp peréről írtuk korábban

Johnny Depp exe szerint a színész a saját ujját vágta le

Korábbi, hasonlóan durva SMS-ek Johnny Depp tárgyalásán

Johnny Depp a szomszédságunkban kezdene új életet

(Kiemelt kép: YouTube/Entertainment Tonight)