Drogok tömkelegét használta: kiderült, hogyan lazít Johnny Depp

Még mindig tart a rágalmazási-per.

2022. május 24., 10:42

Szerző:

Johnny Depp és Amber Heard perén még mindig derülnek ki újabb és újabb piszkos dolgok. Legutóbb a színésznő ügyvédjei egy pszichiátert, Dr. David R. Spiegel-t szólították fel, aki Fairfax megyei bíróságon a világhírű színész drogfogyasztási szokásairól számolt be.

A pszichiáter állításai szerint Johnny Depp memoriájára is hatással voltak a tudatmódosítószerek, valamint hozzátette, hogy a színész kokaint, MDMA-t, marihuánát, LSD-t, opiátokat, alkoholt és egyéb tudatmódosító szereket fogyasztott, mindezt sokszor egy időben, keverve őket - számolt be róla a Blikk.

„Elmondtam Johnnynak három szót, majd megkértem rá, hogy mondja ki őket öt perccel később. Egyet sem tudott felidézni, és ez nagyon szokatlan egy 50 éves férfinál. Általában elmondható, hogy ennek a korosztálynak emlékeznie kellene legalább kettő, de inkább mindhárom szóra”

- jelentette ki Spiegel. 

A szakember emellett beszélt a vényköteles gyógyszerekről, amelyeket Depp akkoriban szedett, köztük egy antidepresszánsról is, valamint egy fájdalomcsillapító opiátról és az Adderallról, a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenesség, az ADHD kezelésére szedett gyógyszerről, amelyek mind komoly mértékben befolyásolhatták a világhírű színész tudatállapotát. 

Spiegel kijelentette, egyértelmű bizonyítékok vannak arra, hogy Depp visszaélt a tudatmódosító szerekkel a párkapcsolat során, valamint az ő meglátása szerint a színész mutatta a párkapcsolati erőszak jeleit, mint a féltékenység, a gyanakvás, a korlátozott önkontrollt és gyors és szélsőséges hangulatváltozásokat. 

A botrány több, mint egy hónapja tart

Johnny Depp volt feleségéről állítja egy tanú, hogy ököllel verte a színészt

Johnny Depp exe bevallotta, hogy a közös ágyukba székelt

Johnny Depp az exe anyjának küldött levelet: öreg drogosnak nevezte magát

(Kiemelt kép: AFP)