Johnny Depp volt feleségéről állítja egy tanú, hogy ököllel verte a színészt

Még csúnyább dolgok láttak napvilágot.

2022. május 3., 14:42

Szerző:

Johnny Depp és volt felesége Amber Heard pere még mindig tart. Mosta a világhírű színész testőre, Travis McGivern mondta el, hogy mit tapasztalt néhány évvel ezelőtt. Ő volt az első tanú, akit hétfőn kihallgattak. Elsősorban arról az ominózus esetről beszélt, amely 2015 márciusában történt, miután Depp Ausztráliából hazatért Los Angelesbe. 

A testőr elmondása szerint az egykori házaspár szinte minden második este összeveszett, amikor pedig elfajultak a dolgok, akkor a színész őt hívta fel a tetőtérre, ahol a közös szobájuk volt Hearddal és kérte, hogy menekítse ki. Hozzátette, hogy sokszor hallotta, hogy a színésznő milyen bántó szavakkal illette a színészt, sőt néha testi bántalmazásig fajultak a vitáik - írja a Blikk.

„Ó, istenem. Ez változó volt, és hogy őszinte legyek, próbáltam nem figyelni rá annyira. Én azért voltam ott, hogy kihozzam Mr. Deppet onnan... Hallottam, hogy Ms. Heard kib...ott faszsz....nak nevezte, majd leköpte őt, és volt olyan is, hogy közbe kellett lépnem, mert Ms. Heard ököllel verte a munkaadómat”

- mondta a férfi.

Az egész világ kíváncsi, mi lesz ennek a vége

Johnny Depp exe bevallotta, hogy a közös ágyukba székelt

Johnny Depp az exe anyjának küldött levelet: öreg drogosnak nevezte magát

Johnny Depp a bíróságon olvasta fel a legdurvább SMS-eket az exéről: íme trágár kirohanásai

Johnny Depp exe szerint a színész a saját ujját vágta le

Korábbi, hasonlóan durva SMS-ek Johnny Depp tárgyalásán

(Kiemelt kép: AFP)