Johnny Depp exe bevallotta, hogy a közös ágyukba székelt

Lehet még ennél csúnyább ez az ügy?

2022. április 29., 14:52

Szerző:

Hetek óta Johnny Depp és Amber Heard perétől hangos a sajtó. Egyre több titok látott napvilágot a két világsztár házasságáról és igen csak megosztó, hogy kik azok, akik inkább a világhírű színész mellett állnak és kik azok, akik szerint a színésznő igazat mond azzal kapcsolatban, hogy családon belüli erőszak áldozata volt. Depp szerint felesége volt toxikus a kapcsolatuk során.

A világhírű színész néhány napja már elmesélte a bíróságon, hogy egyszer bizony emberi ürüléket talált a hitvesi ágyukban, amire a felesége azt az indokot adta, hogy a két yorkshire terrier kutyájuk a tettesek, ám Depp ezt nem hitte el. Starling Jenkins a színész biztonsági őre elmesélte, mi történt Heard 30. születésnapja előtt. Kiderült, hogy 2016. április 21-én a bulira a színész késve érkezett meg, majd a vacsora során a felesége megütötte és szidalmazta - írja a Blikk.

A születésnapi összejövetel után Johnny Depp elhagyta a közös otthonukat és a Hollywood Hills-i házába ment. Heard közben elutazott a Coachella fesztiválra, ekkor találta meg a házvezetőnő a székletet a házastársak közös ágyában. Jenkins elmondta, hogy ő kísérte el a színésznőt és a húgát a fesztiválra, ahol szóba került, hogy  „a főnök ágyában hagyott meglepetés is.”

Amber Heard ekkor még azt mondta az esetről, mint egy szörnyű, rosszul elsült viccet, majd végül a kutyákra próbálta fogni az egészet, ám Depp tisztában van vele, hogy nem az ebek tették. A színész az egész dolgot nagyon bizarrnak és grotesznek gondolta. 

Közben újabb csúnya esetre derült fény: Amber Heard az ígérete ellenére nem adott oda annyi pénzt jótékonyságra, amennyit ígért. A színésznő még 2016-ben megígérte, hogy a Johnny Depptől való válása után a neki megítélt összeget teljes egészében felajánlja  az American Civil Liberties Union (ACLU) szervezetnek, ám ez nem történt meg. Terence Dougherty operatív igazgató azt mondta, hogy csupán 1,3 millió dollárt kaptak meg, ami jóval kevesebb az ígért összegnél. 2019-ben Heard azt állította, hogy pénzügyi nehézségekkel küzd, ezért nem tudja utalni az adományt.

Közben pedig egy újabb videó látott napvilágot a tárgyalásról, ahol inkább Johnny Deppnek tettek fel egy igen csak kínos kérdést. Amber Heard ügyvédje arról kérdezte a színész biztonsági őrét, hogy Depp valóban a házban elővette a péniszét és ott szerette volna a kis dolgát végezni. Johnny Depp nevetésben tört ki, amikor meghallotta a kérdést. Malcolm Connolly pedig azt válaszolta, hogy emlékezne, ha látta volna a színész péniszét.

Minden, amit eddig tudni kell az egykori házasok harcáról 

Johnny Depp az exe anyjának küldött levelet: öreg drogosnak nevezte magát

Johnny Depp a bíróságon olvasta fel a legdurvább SMS-eket az exéről: íme trágár kirohanásai

Johnny Depp exe szerint a színész a saját ujját vágta le

Korábbi, hasonlóan durva SMS-ek Johnny Depp tárgyalásán

(Kiemelt kép: AFP)