Amber Heard megint beleállt Johnny Deppbe

Johnny Depp a TikTokon üzent a rajongóinak. Amber Heardnek ez nem tetszett.

2022. június 8., 12:13

Szerző:

Johnny Depp regisztrált a TikTokra, majd rögtön több mint 5 és fél millió követője lett. A világhírű színész a közösségi oldalon köszönetet mondott a rengeteg támogatásért, amit az elmúlt hetekben kapott, amíg zajlott a rágalmazási per. Amber Heardnek azonban volt egy két szava a volt férje húzásához. 

„A legbecsesebb, leghűségesebb és a legrendíthetetlenebb támogatóimnak. Mindenhol együtt voltunk, mindent együtt láttunk. Együtt jártuk ugyanazt az utat. Helyesen cselekedtünk és most mindannyian együtt haladunk majd előre. Nem tudom szavakkal kifejezni, hogy mennyire hálás vagyok a támogatásotokért, csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm. Szóval nagyon köszönöm. Szeretettel és tisztelettel, JD”

- írta a színész a bejegyzésében.

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

Amber Heard nem sokkal később egy közleményben reagált - írja a Cosmopolitan.

„Ahogy Johnny Depp azt mondja, hogy 'előre haladunk', a nők jogai visszafelé haladnak. Az ítélet üzenete a családon belüli erőszak áldozatainak az, hogy féljetek kiállni és megszólalni”

- mondta a színésznő.

Íme, az elmúlt évek legnagyobb botránya

Amber Heard nővére is megszólalt a rágalmazási per végkimeneteléről

Amber Heard szenvedélyes posztban reagált az őt elmarasztaló ítéletre

Johnny Depp exe bevallotta, hogy a közös ágyukba székelt

(Kiemelt kép: AFP)