Janicsák Veca elszólta magát: kiderült, hogy újra kapcsolatban van

Janicsák Veca a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben ejtett el egy megjegyzést...

2022. november 3., 07:33

Szerző:

Janicsák Vecát most a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban láthatják az RTL nézői esténként. Az énekesnő idén jelentette be, hogy egy nehéz időszakon van túl, elváltak a férjével, volt is egy kisebb nyilatkozatháború köztük.

Janicsák Veca most egyedülálló édesanyaként neveli a gyermekét, augusztusban még arról beszélt, hogy egyedül is képes boldog lenni. Most a Celeb vagyok...-ban azonban az egyik kincsvadászat után kapott egy csomagot a szeretteitől. Ezzel kapcsolatban szólta el magát az énekesnő, mert elárulta, hogy a csomag a kislányától, a szeretteitől és a szerelmétől is tartalmazott üzenetet.

Na rögtön ráállt az ügyre a Blikk, és ki is derítettek mindent, amit erről a futólagosan említett új kapcsolatról tudni lehet. Először egy névtelenséget kérő ismerős erősítette meg, hogy Janicsák Veca tényleg nem szingli már. Az informátor többek között a következőket mondta:

„a szerelem nemrég be kopogtatott hozzá. Veca most nagyon boldog, de szeretné óvni a párját a nyilvánosságtól – mesélte lapunknak az informátor.”

Ezek után az értesülést maga Janicsák Veca is megerősítette, többek között a következőkkel:

„igen, jelenleg van párom, de egyelőre nem érzem elérkezettnek az időt, hogy bővebben nyilatkozzak a témában.”

Az énekesnőnek egyébként a hétvégén kellett távoznia a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből, nézze meg a kiesése után készült interjút!

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Celeb vagyok, ments ki innen!)