Hódi Pamela és Tóth Bence hatalmas bejelentése: templomi esküvőjükre készülnek

A pár a járvány alatt már hivatalosan összeházasodott, de Hódi Pamela nagy lakodalmat és templomi esküvőt akar.

2023. március 1., 15:28

Szerző:

Hódi Pamela volt a Reggeli című tévéműsor egyik vendége szerda reggel az RTL-en. Az influenszer-realityszereplő amint arra már korábban is utalt, még egyszer össze fog házasodni a férjével, Tóth Bencével, akivel már közös gyermekük is van, és akinek a vezetéknevét a médiaszemélyiség igazából már lassan két és fél éve viseli, hiszen Tóth-Hódi Pamelának hívják hivatalosan.

De mivel az első esküvő a legnagyobb covid-lezárások idejére esett, azon csak limitált számú meghívott vehetett részt, és a menyasszony ráadásul éppen várandós volt, így különösebb buli az éjszakai kijárási tilalom mellett nem volt, csak egy relatíve visszafogott polgári esküvő.

Hát most Hódi Pamela nagy lagzit szeretne, templomi bevonulással, három ruhával, 120 vendéggel és sok zenésszel, köztük Krisz Rudival és mulatóssztárokkal.

Az interjú végén kiderül, hogy ezt a második lakodalmat elsősorban csak Hódi Pamela szeretné – de azért csak rávette a férjét a második igen kimondására. Tóth Bence azt ígérte, hogy az ötödik házassági évfordulójukon megtarthatják a második lagzit. Ez 2025-ben lesz, tekintve, hogy a polgári esküvő 2020-ban volt és Evolet 2021 májusában született, de mindenesetre az interjúban a 2026-os évszám hangzik el.

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)