Nagy bejelentést tett Hódi Pamela

Újabb esküvőt szeretne Hódi Pamela! 

2023. február 24., 11:03

Szerző:

Hódi Pamela újra kimondaná a boldogító igent a férjének, Tóth Bencének. A házaspár 2020-ban házasodott össze, de a koronavírus miatt csak egy visszafogott, kisebb esküvő jöhetett szóba. Most azonban kiderült, hogy az influenszer nem mondott le az álmáról.

„Öt év nem kevés idő manapság, főleg hogy egy kisgyerekes időszakot is megéltünk, ami sok kapcsolatot megváltoztat. A miénket is megváltoztatta, de nem távolodtunk el, erre tudatosan figyeltünk. Örülök, hogy úgy érzem: újra hozzámennék Bencéhez. Nem hiszek abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást – inkább akarjuk ugyanazt. (…) Vágyunk arra, hogy legyen egy nagyszabású, ahová mindenkit meghívhatok – már ki is néztem, milyen ruhát szeretnék és persze templomi szertartást”

- mondta Hódi Pamela a HOT! Magazinnak, amit a Bors szúrt ki.

A kétgyermekes anyuka elmondta, hogy nagyon vágyik a templomi esküvőre, de arra is, hogy mindenkit meghívhassanak, akivel közeli kapcsolatot ápolnak. Az influenszer hozzátette, hogy 2020-ban csupán 20 fő vehetett részt az esküvőjükön. 

„Én ezt tényleg gyerekkorom óta látom magam előtt, hogy nagy habos ruhában bemegyek a templomba, és ott vár a férjem, majd felemeli a fátylam. Így még ez az álmunk picit várat magára, de ami késik nem múlik”

- tette hozzá Hódi Pamela.

(Kiemelt kép: dfp - Schumy Csaba)