Hódi Pamela elmondta: ezzel a feltétellel tartja a kapcsolatot Berki Mazsival

Hódi Pamela keveset nyilatkozik a magánéletéről, de most megtörte a csendet. 

2023. február 22., 09:17

Szerző:

Hódi Pamela megszólalt a magánéletéről, valamint arról, hogy milyen az életük, amióta a kislánya, Nati édesapja, Berki Krisztián tavaly májusban tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az influenszer azt is elárulta, hogy a volt párja édesanyjával és Berki Mazsival, milyen viszonyban van. 

„Soha nem a közvélemény vagy a követőim bántottak. Krisztiánnal ment a harc, másfél évig tartott a pereskedés. Utána a Mazsival közös médiaszerepléseik is sokszor kicsináltak a négy fal között, mivel többször átlépték azokat a határokat, amiket egy édesanya elvisel. A nyilvánosság előtt tűrtem, hogy védjem a gyermekemet”

- nyilatkozta a HOT! Magazinnak Hódi Pamela, amit a Blikk szúrt ki. 

Az influenszer az új férjéről, Tóth Bencéről is beszélt, akiről elmondta, hogy egy nagyon odaadó férj és apa, aki nem tesz különbséget a közös vérszerinti gyermekük és Berki Natasa Zselyke között. A modell azt is elmondta, hogy több gyermeket nem terveznek a párjával.

Hódi Pamela arról is nyilatkozott, hogyan dolgozta fel a családjuk Berki Krisztián halálát:

„A maximális összetartásunk, négyünk kis egysége segített át a tragédián. Voltak mélypontok, majd jöttek jobb napok. Rengeteget beszélgettünk, és amikor csak lehetett, kifejeztük a szeretetünket szóban és testbeszéddel. Igyekeztünk odafigyelni egymás rezgéseire. Nati minden rezdülését érzem: már látom a tekintetéből, mit érez, mit gondol. Ugyanígy van ez Bencével is”

- vallotta be a lapnak a kétgyermekes édesanya, aki elmondta, hogyan működik a rendszer a volt anyósával és Berki Mazsival. 

„Amíg a szabályaimat betartják, mindenki találkozhat a lányommal, az ő érdekeit szem előtt tartva. Júliával ki tudtunk alakítani egy megfelelő kapcsolatot. Tudnak találkozni, legutóbb én vittem le hozzá Natit Tatabányára. Megkértem azonban, hogy amit az unokája bizalmasan mond neki, azt ne mondja el senkinek. Nem fogom gátolni Natit, hogy találkozzon a rokonaival, amíg szívesen megy. Ez Emmára is érvényes, de a szabályok betartásában Mazsinak is partnernek kell lennie. Egyelőre jól haladunk” 

- zárta le Hódi Pamela.

(Kiemelt kép: dfp - Kunos Attila)