Gesztesi Károly az élete utolsó éveiben a lelkiismeretével küzdött Liptai Claudia miatt

Liptai Claudia egy friss interjúban volt férjéről, Gesztesi Károlyról beszél.

2022. október 11., 09:19

Szerző:

Liptai Claudia szerepelt Kadarkai Endre népszerű műsorában, a Szavakon túlban. Az egyórás beszélgetésben szóba kerül többek között a színész-műsorvezetőnő első férje, a 2020-ban elhunyt Gesztesi Károly is. Liptai Claudia és színészkollégája 2001-ben jöttek össze, 2006-ban született meg a lányuk, és abban az évben össze is házasodtak. 2009-re azonban tönkrement a kapcsolatuk és elváltak. Liptai Claudia az ezt követő évekről a következőket mondja az alábbi videóban:

„ez olyan dolog volt közöttünk, ami sosem múlt el teljesen. Nem a szerelemre gondolok, hanem hogy ő nagyon különleges ember volt és maradt az életemben. Az egyértelmű, hogy a Karcsi soha nem tudott tőlem elszakadni. Azt nem mondanám, hogy szerelmes volt, de szerintem sokat jelentettem számára. Én voltam az egyik ember, aki minden téren nagyon megértette, és azt próbálta neki mondani, hogy muszáj magad, a gyerekeid meg minden miatt jól lenned.”

Íme az interjú.

A fentiekkel kapcsolatban a Blikk megkereste Mattesz Csilla úszóoktatót, aki Gesztesi Károly lelki társa volt a színész életének utolsó éveiben. Ő a következőket nyilatkozta egykori párjáról:

„Claudia volt élete nagy szerelme. Hiába voltam mellette, rengeteget gondolt rá, és beszélt róla. Mindennap szembesülnie kellett a lelkiismeretével: miatta ment szét a házasságuk.”

Mattesz Csilla a rövid interjúban arról is beszél, hogy Gesztesi Károlynak az élete utolsó éveiben fel kellett volna hagynia a színészettel, mert más dolgok már jobban vonzották. Az úszóoktató egyébként hétfőn a TV2-n a Mokkában is beszélt erről a témáról, alább találja a vonatkozó adásrészletet.

(Kiemelt kép: Vörös Szilárd – dfp.hu)