Berki Mazsi csalódott Mattesz Csillában, egy másik hírességfeleséggel indíthat vállalkozást

Bonyolódnak az események Berki Mazsi babaúszás-vállalkozása körül.

2022. június 18., 09:44

Szerző:

Berki Mazsi férje tragikus halála után a munkába temetkezik. Pénteken jelent meg első szponzorált posztja Berki Krisztián elhunyta óta, és már egy interjút is adott. Ebben többek között arról beszélt a Borsnak, hogy Gesztesi Károly volt párjával, Mattesz Csillával akartak egy vállalkozásba kezdeni, de Mattesz Csilla idő közben ezt valaki mással hozta tető alá. Berki Mazsi ezzel kapcsolatban így fogalmazott:

„amikor szembesítettem Csilla nénit, akkor mondta el csak nekem, hogy sajnálja, de neki egy biztos pont kell, aki anyagilag biztonságot jelent számára, és úgy gondolta, ez nem én leszek a férjem tragédiája után. Ez egy újabb döfés volt számomra. Csilla nénit egy éve ismerem, és elhamarkodott volt a kijelentésem, hogy a barátunk. A szakmai tudásáért tisztelem, és hálás vagyok, amiért a kislányommal foglalkozott. Üzletileg tisztességtelen volt velem, emberségből nálam megbukott.”

A Blikk friss cikkéből kiderül ezek után, hogy Mattesz Csilla új üzlettársa Láng Eszter, aki Hajdú Péter párjaként lett ismert.

Láng Eszter szintén egy kismama, aki gyermekét Mattesz Csillához vitte úszásra, majd úgy döntött, üzleti kapcsolatba is lép vele. Nyilatkozata a következőket tartalmazza:

„Mazsi egy Baby Spa üzletet szeretett volna, és ennek továbbra sincs semmi akadálya, hiszen a franchise-rendszeren belül több üzlet nyitása is várható. Hogy az az üzlet miért nem jött létre, az rá és Csillára tartozik, én azonban kifejezett örülnék neki, ha az egyik üzletet ő vinné a franchise-on belül. Fontosnak tartom tisztázni, hogy az én vállalkozásomnak semmi köze nincs ahhoz, hogy Mazsi és Csilla néni között nem jött létre a megállapodás.”

Erre Berki Mazsi már reagált is a Blikknek, többek között ezt mondta:

„Eszterrel nagyon jóban vagyunk, és nem zárkózom el attól, hogy a későbbiekben vele indítsak el egy vállalkozást. Mattesz Csillában azonban csalódtam.”

Berkiékről

Berki Krisztián igazából ilyen anyagi helyzetben volt a halálakor – az ügyvédje árulta el

Berki Krisztián lányaira ilyen hatással lesz édesapjuk tragikus halála a pszichológus szerint

Kiderült, Berki Krisztián édesanyja mit szeretne a fia örökségéből

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)