Gelencsér Tímea bevallotta: ezzel a férfival van titokban kapcsolatban már egy éve

Gelencsér Tímea csak most mutatta be szerelmét a közösségi médiában, pedig régóta együtt vannak.

2023. április 5., 12:14

Szerző:

Az Exatlonból, a Dancing with the Starsból és az Ázsia Expresszből ismert Gelencsér Tímea nagy bejelentést posztolt szerdán késő délelőtt. A következőket írja:

„régóta vágytam rá, hogy megoszthassak Veletek egy ilyen fotót! Sosem éltem kifele a magánéletem és ezentúl sem tervezem, viszont szeretném ha tudnátok, hogy lassan egy éve boldog párkapcsolatban élek. Mivel mostmár szeretnénk kettesben is elmenni egy-egy rendezvényre, elkerülhetetlen lenne a további inkognitó. Köszönöm a barátaimnak, akik segítettek ezt ilyen hosszú időn keresztül titokban tartani, hogy ez az időszak tényleg csak kettőnkről szóljon! Örömmel osztom meg veletek ezt a hírt és remélem velünk együtt örültök Ti is!”

A nagy bejelentéshez az alábbi fotó tartozik, az elkerülhetetlen szó helyett Gelencsér Tímea talán inkább a kivitelezhetetlenre vagy az értelmetlenre gondolt.

A férfiról az Instagramjáról annyi derül ki, hogy Simon Mátyásnak hívják, és egy hidegen préselt gyümölcslevekkel foglalkozó vállalkozása van. A kommentekben több médiaszemélyiség gratulál a párnak, többek között Pásztor Anna énekes, vagy Lady Szomjas, a friss Cosmopolitan címlapsztárja.

(Kiemelt kép: Gelencsér Tímea Instagramja)