Újabb csapás a Gáspár családban: Gáspár Zsoltit műteni kell

Gáspár Zsolt elismeri, retteg a műtéttől.

2024. február 8., 14:00

Szerző:

Gáspár Győző két éve a pszichiátriára került be, most a testvére, a Farm VIP műsorvezetőjeként is ismert Gáspár Zsolti kénytelen kórházba menni. A TV2 sztárja kicsit a brit királyi családra emlékeztető módon nyilatkozott a Borsnak: elmondta, hogy baja van, de azt nem árulta el egészen pontosan, hogy mi. Annyit azonban elmesélt, hogy minden év elején elmegy egy általános szűrővizsgálatra. Idén is így tett, de ezúttal a lelet alapján azt közölte az orvos, hogy baj van.

„Még szerencse, hogy ültem, mert forogni kezdett velem a világ, amikor a doki belekezdett a mondandójába. Arról nem szeretnék részletesen beszélni, hogy milyen beavatkozást javasolt, de azt elárulom, hogy nem először lép fel nálam ez a probléma. Bármennyire is rettegek, azonnal felkerestem a sebészetet a beutalóval és kaptam is egy egészen közeli időpontot, aminek nagyon örültem, hiszen az ilyesmin jobb mihamarabb túlesni”

– hangzik el Gáspár Zsolti nyilatkozatában.

A médiaszemélyiség hozzáteszi, hogy végül mégsem állami intézménybe ment a fent említett időpontra, hanem egy magánklinikára, ahol még előbb tudták fogadni, így aztán a szükséges beavatkozást pár napon belül elvégzik nála.

Sajnos a tavalyi év sem múlt el kórházbamenés nélkül Gáspár Zsolti számára. Ekkor azonban elárulta, hogy mi okozott nála problémát: veseköve volt, ami miatt kétszer is kórházba került. A beszámolója szerint éppen adománygyűjtő körúton volt, amikor az elviselhetetlen fájdalmak már másodszor jelentkeztek. Erről többek között a következőket mesélte:

„Győrbe várták az adományokat, de útközben megint pokoli fájdalmaim lettek. Velem volt a feleségem, aki azonnal a kórház felé vette velem az irányt. Végül megkaptam a szükséges gyógyszereket, így most abban bízom, hogy ezek a vesekövek maguktól távoznak majd és nem kell komolyabb beavatkozásnak alávetnem magam.”

Az idei év remélhetőleg gyors gyógyulást hoz Gáspár Zsolti számára, aki korábban arról beszélt, hogy 2024-ben indul majd az önkormányzati választásokon: Nógrádmegyer polgármestere szeretne lenni. Egy 1800 fős településről van szó, természetesen maga Gáspár Zsolti is itt lakik.

A híresség megpróbálta már magát egyszer a választáson, akkor nem jött össze, de most már szélesebb körben ismert a TV2 realityje révén, és több tapasztalata is van, hiszen az árvíz kapcsán sokaknak segített a faluban. Többek között ezt nyilatkozta 2023-ban a terveiről:

„elhatároztam, hogy jövőre ismét indulok a polgármester-választáson! Ami az utóbbi időben itt a faluban történt, az nem elfogadható, gondoljunk csak az áradás miatti károkra.”

(Kiemelt kép: TV2/Farm VIP)