Megdöbbentő, a Gáspár család melyik tagja kezd politikai karriert: itt a bejelentés

Gáspárék jó ideje kacérkodnak a politikával, de egyikük most indul is egy pozícióért.

2023. június 16., 08:19

Szerző:

Gáspár Győző lelkesen támogatja a Fideszt az utóbbi időben, de most a testvéréről, Gáspár Zsoltiról írja a Bors című lap, hogy igazi politikusként szeretné kipróbálni magát.

A Farm VIP műsorvezetőjeként is ismert médiaszemélyiség azt mondja, jövőre indul Nógrádmegyer polgármesteri címéért. Egy 1800 fős településről van szó – természetesen maga Gáspár Zsolti is Nógrádmegyeren lakik.

A híresség megpróbálta már magát egyszer a választáson, akkor nem jött össze, de most már szélesebb körben ismert a TV2 realityje révén, és több tapasztalata is van, hiszen a villámárvíz kapcsán sokaknak segített. Többek között ezt nyilatkozta most a terveiről:

„elhatároztam, hogy jövőre ismét indulok a polgármester-választáson! Ami az utóbbi időben itt a faluban történt, az nem elfogadható, gondoljunk csak az áradás miatti károkra.”

Gáspár Zsolti azt tervezi, hogy celebkapcsolatait is beveti a nógrádmegyeriek érdekében:

„Demcsák Zsuzsa tartana angolórát a fiataloknak, Balázs Palit pedig az idősebbekhez hívnám, akik még sosem látták őt. Korda Györgyöt és feleségét is szívesen látnám, felléphetnének a kultúrotthonban, amit kinyitnék 20 év után!”

A testvérétől, Gáspár Győzőtől valószínűleg nem kérne azonban szívességet, tekintve, hogy híresen rossz közöttük a viszony. Egyébként maga Gáspár Győző is megpróbálta megszerezni a polgármesteri címet itt Nógrádmegyerben egyszer, még 2006-ban, de nem járt sikerrel. A falu élén 1990 óta Verbói Gábor, illetve Verbói Gábor József áll a Wikipédia szerint.

(Kiemelt kép: Gáspár Zsolti Instagramja)