Galambos Lajos a börtönbe való bevonulása előtti utolsó interjújában Győzikéről beszélt: videó

Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos interjújában nem véletlenül került szóba Győzike és a Romantic: a riporter Gáspár Evelin volt.

2023. május 10., 12:26

Szerző:

Ha ön nem tudta volna: a Juhász Előd nevéhez fűződő, Zenebutik című műsort most már Gáspár Evelin vezeti a TV2-n, és olyan zenészek szerepelnek benne, mint például Galambos Lajos. A Lagzi Lajcsi néven is ismert trombitást Gáspár Győző riporterkedő lánya, Gáspár Evelin interjúvolta meg, akit az alábbi videó a „TV2 Akadémia hallgatója”-ként mutat be.

Gáspár Evelin az édesapjáról is kérdezi Galambos Lajost, hiszen ő a Dáridó című műsorral nagyban hozzájárult Győzike, illetve a Romantic sikeréhez. A mulatóssztár így emlékszik vissza:

„édesapád nagyon az elején a Dáridóban szerepelt, így van. Győzit nagyon kedveltük és kedveljük a mai napig. Nagyon érdekes színfoltja volt... Nagyon izgult az elején, én emlékszem.”

Az interjúban nem kerül szóba a Galambos Lajosra váró börtönbüntetés, de azért így is érdemes megnézni, hiszen abban Gáspár Evelin a Romanticra, a Fiestára és az Irigy Hónaljmirigyre mint „a mai ikonikus zenekarok”-ra hivatkozik.

A fentiekhez nincs sok köze, de talán érdekes lehet, hogy Schmuck Andor tegnap az érettségijéről nosztalgiázott az Instagramon, és valamiért ehhez egy Galambos Lajossal közös, jó régi fotót választott.

(Kiemelt kép: TV2/Zenebutik)