Galambos Lajos üzent a börtönből: ennyi percet beszélhet hetente

Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos már nincs Berettyóújfalun.

2023. május 9., 12:41

Szerző:

Galambos Lajos nincs már a berettyóújfalui börtönkórházban, visszaszállították oda, ahova eredetileg bevonult két héttel ezelőtt: Baracskára. A Lagzi Lajcsi néven is ismert zenész az ügyvédjén, illetve a Blikk című lapon keresztül üzent a börtönből. Üzenetének lényege, hogy jól van – íme néhány érdekes részlet.

„A BV munkatársai szigorúak vele is, mint mindenki mással, de emellett korrektek és igazságosak. Kérdeztem tőle, hogy érte-e bent bármi atrocitás vagy sérelem, ami miatt nekem, mint az ügyvédjének fel kell lépnem, de határozottan azt mondta, hogy semmi ilyesmit nem tapasztalt”

– mondta dr. Csontos Zsolt híres ügyfeléről, részletesen mesélve arról is, hogy Galambos Lajos a fogvatartottak átlagos életét éli Baracskán.

Ennek a részét jelentik a következők is:

„heti 50 percet beszélhet, az pedig igencsak kevés, ha az embernek testvére és gyerekei vannak. Hamar lepörög az az ötven perc és akkor nem marad más hátra, mint a levelezés.”

A jó hírek mellett sajnos továbbra is van egy aggasztó hír: Galambos Lajos továbbra is alig eszik.

A fenti nyilatkozat érdekes módon éppen egyszerre érkezett Herczeg Zoltán elgondolkodtató vallomásával, aki most adott részletes interjút arról, hogy fél évet töltött előzetesben.

(Kiemelt kép: Galambos Lajos Instagramja)