Puzsér Róbert indulatos kirohanásában Császár Elődhöz hasonlítja Galambos Lajost

Puzsér Róbert Galambos Lajos ügye kapcsán a bulvármédiának is beolvas.

2023. május 5., 08:32

Szerző:

Puzsér Róbert is hozzászólt Galambos Lajos ügyéhez, méghozzá az Önkényes mérvadó című rádióműsorban adott elő a rá jellemző elánnal egy szenvedélyes kirohanást. Az örökkön kritikus médiaszemélyiség először azonban a magyar bulvármédiát támadja azzal, hogy a lapok nem szokták leleplezni a celebeket, márpedig Puzsér szerint ez lenne a bulvármédia dolga.

Azonban a kritikus szerint néha előfordul, hogy az élet a sajtó közreműködése nélkül is leleplez, leránt a piedesztáljáról egy-egy hírességet, és ez történt-történik most Lagzi Lajcsival:

„ez nagyon ritkán fordul elő. Ilyen élmény volt az, amikor a Császár Előd halálos autóbalesetet okozott nem teljesen tisztán. Ilyen eset volt az, amikor a Bakács Tibor Settenkedő szalámit lopott. Ilyen eset ez is, amikor Galambos Lajos áramot lop és ezért börtönbe vonul. Ezek az emberek a szórakoztatóipari elitnek a tagjai voltak.”

Puzsér Róbert a következőket is mondja azokról a celebekről, akik elképesztően sok pénzt kerestek, mégis lehullottak:

„ha csak a tíz forintból egy forintot félreraksz és kilencet elversz, most nem kéne áramot lopnod, nem kéne szalámit lopnod. De te minden fillért elvertél abból, amit kerestél, mert azt hitted, hogy örökké tart a királyság. Azt hitted, hogy nélkülözhetetlen vagy!”

Puzsér Róbert az alábbi adásrészlet végén arra a következtetésre jut, hogy ami lezuhan az égről, az aligha volt csillag.

(Kiemelt kép: Galambos Lajos Instagramja)