Puzsér Róbert folytatja az alázást: elmondta, mikor utálta meg Puskás Petit

Hiába Majka fenyegetései, Puzsér Róbert támadja tovább Puskás Petit.

2022. január 28., 14:03

Szerző:

Bakács Tibor egy elejtett megjegyzése nyomán hatalmas vita alakult ki Puzsér Róbert és Puskás Peti között. A közösségi és hagyományos médiában megjelentetett, sértegető üzenetekből álló vita odáig mérgesedett, hogy Majka is beleszólt az X-Faktor mentorának védelmében, meg is fenyegette a mindig valamin felháborodó kritikust.

Puzsér Róbert a legutóbb Kulcsár Edináékat szidta, de most egy újabb Facebook-poszt erejéig visszatért Puskás-Dallos Peti gyalázásához. Ebben az írásában arra emlékezik vissza, mi volt az a személyes tapasztalat, amelynek nyomán ennyire megutálta a 37 éves énekest.

„Álljon itt egy beszámoló a Puskás Petivel kapcsolatos személyes élményemről: egy YouTube-tehetségkutatóban zsűriztünk, ahol természetesen rendkívül nagy arccal szállította a maga fölényes és minden téren érvénytelen puskáspetiségét. Nem is nagyon lehetett levágni, hogy komolyan gondolja-e azt, amit beszél, vagy épp gúnyolódik, de nagyjából mindegy volt, mert egyik értelmezési tartományban sem mondott soha semmit, az viszont valamennyi zsűrivideójából átjött, hogy nagyon magasról lesz@rja azt a versenyzőt és produkciót, akit és amit épp a szájára vesz.
Volt azonban valami, ami még tőle is váratlanul irritáló volt, mégpedig az, amilyen szemérmetlenül szerepeltette személyes szponzorát, a Red Bullt valamennyi megszólalása alkalmával. Amikor épp nem ivott az aluminiumdobozból, a kamerát ravasz influenszer módjára mindig arra fókuszálta. Pár hét elteltével úgy érzetem, hogy ez már nyílt provokáció. Nem gondoltam, hogy különösebben magamra kéne vennem azt, hogy ez a kis takony semmiféle tiszteletet nem tanúsít a versenyzők iránt, de azt már nem bírtam szó nélkül hagyni, hogy egy műsort, amiért amúgy fizetést kap, ilyen gátlástalanul tegyen a szponzora promóciójává, úgyhogy szóvá tettem a hülyegyerek arcpirító pofátlanságát. A hatás nem maradt el: Puskás Peti a következő zsűrivideójában már nem szerepeltette a fémdobozt, hanem szerzett egy másfél literes Red Bullt, és azzal flexelt.
Ez az élmény idéződött fel bennem, amikor Bakács Tibor kimondta a nyilvánvalót, hogy ennek a Puskás Petinek nincs személyisége. Amikor pedig elolvastam a konzumkölyök válaszát, amely szerint ő vegán, Bakács viszont túlságosan szereti a szalámit, azonnal nyilvánvalóvá vált számomra, hogy ez a hitvány kis sz@rházi semmit nem változott.”

Érdekes adalék, hogy Puzsér annak idején a Ki Mit Tube után közvetlenül is sérelmezte ezt, hogy Puskás-Dallos Peti folyton a Red Bullt reklámozza a műsorban. Még videót is készített 2016-ban, benne az énekes 10 szerinte legirritálóbb megmozdulásával. Íme.

Puzsér Róbert pénteki Facebook-posztjában továbbá azt ígéri, hogy ezentúl még közelebbről fogja figyelni a bulvármédiát, hogy még gyakrabban kiakadhasson rajta:

„én a kereskedelmi mainstreamet illető kritika létjogosultságát egyedül nyilván nem bírom megteremteni. Amit vállalni tudok, az annyi, hogy az eddigieknél alaposabban követem a hazai bulvárközeg jelentéktelennek tűnő történéseit, mert Puskás Peti önérzetes pózolásából és Majka papa agresszív fenyegetőzéséből annyi világosan kivehető, hogy kulturális termékeknek képzelik magukat, s csak nem akarják tudomásul venni, hogy nem több a funkciójuk, mint hogy a nézőik egy kicsivel igénytelenebbül és ízléstelenebbül érkezzenek meg a következő reklámblokkra, mint ahogy az előzőről távoztak.”

A teljes poszt alább található meg, Puzsér Róbert azt is említi benne, hogy amint írtuk, Puskás-Dallos Peti szülei meghívták őt egy kávéra. A kritikus az invitálást nyilvánvalóan nem fogadta el, mert azt írja a meghívást közzétevő szülőkről, hogy ezzel csak azt fejezték ki, hogy „a hatalmas pofával közlekedő nagyfiuk még mindig apuka és anyuka védelmére szorul”.

(Kiemelt kép: YouTube/Puzsér Róbert)