Galambos Lajos ügyvédje aggasztó híreket árult el a börtönkórházzal kapcsolatban

Galambos Lajos ügyvédjét arról kérdezték, Lajcsi meddig maradhat Berettyóújfalun a kórházban, íme a válasz.

2023. május 5., 07:27

Szerző:

Másfél hete, hogy egy rettentő sokáig húzódó eljárás eredményeképpen Galambos Lajos végül bevonult a baracskai börtönbe. Úgy néz ki, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész most évekig rács mögött maradhat, de ezt nem fogja mind Baracskán tölteni, mert egy hét után átszállították a berettyóújfalui börtönkórházba.

Galambos Lajos büntetése összesen 3 év 6 hónap, de ebből már előzetesben töltött néhány hónapot, a maradékot pedig jó magaviselet esetén akár még harmadolhatják is a szakértő szerint, azonban még ebben a legoptimálisabb esetben is legalább egy évig börtönben kell maradnia az egykori trombitásnak.

Most arról kérdezte a Bors című lap az ügyvédjét, dr. Csontos Zsoltot, hogy mire lehet számítani, mennyi ideig kell Galambos Lajosnak a börtönkórházban maradnia. Ezzel kapcsolatban biztosat természetesen nem lehet mondani, hiszen a zenész állapotától, illetve a műtét-kezelés sikerétől függ, de..:

„benne van a pakliban, hogy Lajcsi hosszabb ideig marad a kórházban. A családja természetesen nagyon aggódik emiatt, de igyekszem őket is megnyugtatni, hogy a szerettük akár a börtönben, akár a börtönkórházban szakszerű ellátást kap, vigyáznak rá.”

Egyébként nemcsak a család aggódik, hanem a kollégák is várják vissza Galambos Lajost a mulatósvilágba. Már dal is született a szabadon bocsátása érdekében.

(Kiemelt kép: Máté Krisztián – dfp.hu)