Galambos Lajost ilyen beszólásokkal fogadta a többi rab a börtönben

Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos kapott egy-egy keresetlen beszólást.

2023. május 10., 07:31

Szerző:

Galambos Lajos ma két hete vonult be a baracskai börtönbe, hogy megkezdje 3 év 6 hónapos büntetése letöltését. A Lagzi Lajcsi néven is ismert mulatóssztárt nem sokkal később átszállították a berettyóújfalui börtönkórházba, ahonnan azonban most visszatért Baracskára.

A 62 éves trombitás hetente csak rövid időre mehet beszélőre, de ügyvédje, dr. Csontos Zsolt a lapoknak tudósít arról, mit árult el neki híres kliense a beszélőn.

Ezúttal a Blikknek arról beszélt, hogyan fogadták az országosan ismert médiaszemélyiséget rabtársai. Az ügyvéd többek között a következőket mondta:

„a legtöbben barátságosak voltak és beszélgettek vele, néhányan azonban pikírt, bántó beszólásokat címeztek neki, mint például: »Most majd neked fújják el a nótádat« vagy »Mennyiért adod az áramot?« Sajnos a börtön­élet egy külön világ, ezzel nem lehet mit kezdeni, magára van hagyva.”

Az ügyvéd hozzáteszi, hogy a börtönben dolgozók mind korrektül bánnak Galambos Lajossal, és különösebb atrocitás nem érte a zenészt.

A héten Herczeg Zoltán szintén arról számolt be részletes interjújában, hogy tisztességesen bántak vele rabtársai a börtönben töltött fél év alatt.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)