Gálvölgyi János először üzent, amióta kórházba került – szavait a lánya tolmácsolta

Gálvölgyi János először reagált a nyilvánosság számára arra, ami az elmúlt hetekben történt.

2023. május 24., 07:17

Szerző:

Pontosan ma két hete került be Gálvölgyi János az intenzív osztályra légzésproblémákkal. A mentő késlekedése miatt az ügyből országos botrány lett, de maga a beteg mindeddig nem szólalt meg.

Nos, kedden késő este a lánya, Gálvölgyi Dorka jelentetett meg egy posztot a Facebookon, amiben édesapja szavait adja közre a nagyközönség számára. Gálvölgyi Dorka a következő szavakkal vezeti be a 74 éves színész üzenetét:

„szeretném veletek megosztani apu sorait most. Annyian írtok és hívtok, ami elképesztően jól esik, de végre nem nekünk kell írni és beszélni, hanem apu írta le, amit alább olvashattok.”

És íme maga az üzenet Gálvölgyi Jánostól:

„Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk! Gálvölgyi János”

Az üzenethez fotó is tartozik, amit az alábbi posztban lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: Gálvölgyi Dorka Facebookja)