Galambos Lajos először karácsonyozik felesége nélkül, egy megrázó emléket idéz fel

Válása óta ez lesz az első karácsony, amit Galambos Lajos egyedül tölt, erről nyilatkozott.

2021. december 15., 07:51

Szerző:

Galambos Lajos idén ősszel jelentette be, hogy büntetőügyére ráment több évtizede tartó a házassága, válnak a feleségével. A Lagzi Lajcsi néven is ismert trombitásnak így ez a mostani lesz az első karácsonya, amit magányosan, de legalábbis felesége nélkül tölt.

A TV2 a Tények Plusz című műsorhoz készített összeállítást az egyedül karácsonyozókról, és ebben szólaltatták meg Galambos Lajost.

„A karácsonyt mindig a feleségemmel töltöttem. Ez lesz az első ilyen karácsony, hogy nem töltjük együtt. A vacsorát ilyenkor mindig a gyerekeimmel szoktam készíteni, ez nem változik, és hát együtt töltjük”

 – mondja Galambos arról, hogy milyen lesz az idei karácsonya.

Az interjúban szóba kerül az is, hogy korábban a munka miatt a zenész sokszor nem tudott otthon lenni esténként, amikor most már felnőtt gyermekei még kicsik voltak. Előfordult ilyen, de a 60 éves híresség hozzáteszi, nem ezen múlt, hogy házassága véget ért:

„biztos van olyan, hogy sajnálom, hogy nem voltam ott a gyerekek fürdetésénél. De azt gondolom, hogy viszont egész más dolgoknál ott tudtam lenni.”

Ezzel kapcsolatban Galambos Lajos felidéz egy igen fájó emléket egy olyan alkalomról, amikor egy este nem tudott otthon lenni.

„Erről készített a feleségem egy fotót, ami lelkileg nagyon megrázó volt: hogy a kislányom fogta a képemet a kezében. Akkor azt gondoltam, hogy mi keresnivalóm van itt, lehet, hogy jobb, ha otthon lennék”

– emlékszik vissza Galambos Lajos.

Íme a Tények Plusz teljes kedd esti adása, ami ezzel a riporttal kezdődött.

Ugyanez a műsor egyébként egy nappal korábban szintén egy médiaszemélyiség karácsonyáról szólt: ekkor Aureliót szólaltatták meg, aki utoljára tölti szabadlábon az ünnepeket, mielőtt börtönbe kell vonulnia. Róla ide kattintva bővebben olvashat.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)