Gábor Zsazsa özvegye béranyát keres: ezért szeretne 80 évesen apává válni

Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt megdöbbentő bejelentést tett.

2024. február 27., 09:46

Szerző:

Gábor Zsazsa és Frédéric von Anhalt a Wikipédia szerint három örökbe fogadott gyermekkel rendelkezik, igaz, egyik fiukat sem gyerekként fogadták örökbe, hanem mindhárman úgy kerültek be a családba, ahogyan az egykori Hans-Robert Lichtenberg megszerezte az Anhalt nevet: pénzért. A színésznő és kilencedik férje az évek során három férfit adoptált. 2006 áprilisában az 1969-ben született Marcus Eberhardtot, akinek az örökbefogadás után Marcus Eberhard Edward Prinz von Anhalt lett a neve. Később még Oliver Bendiget (1967–) és a sebész Michael Killert (1967–) adoptálta, akiknek Prinz Oliver Leopold von Sachsen-Anhalt és Prinz Michael Maximilian von Anhalt lett a nemesi nevük. Mindhárom férfi több millió amerikai dollárt fizetett az adoptálásért.

De hiába a három örökbe fogadás, Frédéric von Anhalt továbbra is az örökösét keresi a Blikk friss cikke szerint. A lap a fentieken kívül Kevin Feucht focistáról tud, akit szintén örökösének választott a herceg, de aztán meggondolta magát:

„hatalmasat csalódtam benne, ezért Kevin már a múlté, ő nem az örökösöm többé. Nem méltó arra, hogy Zsazsa életművét és az enyémet továbbvigye. Az eddigi örökbe fogadott fiaimat csak a cím érdekelte, a munka nem.”

Úgyhogy most egy béranyán a sor, hogy megteremtse a lehetőséget, hogy Fréderic von Anhaltnak örököse legyen.

„Lányok, az egyetlen, amit szeretnék, egy saját gyerek. Szükségem van egy örökösre, mert lassan kifutok az időből”

– írta állítólag az Instagramon Frédéric von Anhalt, egymillió dollárt, azaz kb. 360 millió forintot ajánlva annak, aki gyermeket szülne a 80 éves férfinak. Ennek a bizonyos béranyának az lenne a feladata, hogy gyermeket szüljön, aki továbbviheti majd Gábor Zsazsa örökségét.

Frédéric von Anhalt nemrégiben azzal került be itthon a hírekbe, hogy egy köztéri szoborral kívánt volt felesége emléke előtt tisztelegni, de nem volt megelégedve a megrendelésére készített alkotással.

A szobor az alábbi riport szerint eddig hatmillió forintjába került Frédéric von Anhalt hercegnek, és még hatmilliót kéne fizetnie, de erre már nem hajlandó, így aztán február hatodikán, Gábor Zsazsa születésének 107. évfordulóján biztosan nem fogják köztérre kihelyezni. Szintén a Blikknek nyilatkozva az özvegy a következőt mondott a költségekről:

„azt a tájékoztatást kaptam, hogy hárommillió forintot kell a művésznek kifizetni, majd újabb hármat a bronzöntőnek, három és fél millió volt a talapzat és közel 18 millió forintra tehetőek az egyéb költségeim, az emiatti magyarországi utazások, a szálloda és minden egyéb. Ez összesen 27 és fél millió.”

Mindenesetre Frédéric von Anhaltnak ennyire nem tetszik az alkotás:

„ez nem Zsazsa, ez egy szörny!”

Alább látható az emlékezetes riport.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)