Magyar örököst keres Gábor Zsazsa özvegye, miután a fogadott fiát kitagadta

Frédérick von Anhalt kitagadta a német amatőr focistát.

2022. május 27., 07:46

Szerző:

Gábor Zsazsa özvegye, Frédérick von Anhalt magyar örököst keres! A német üzletember Hans Robert Lichtenberg néven jött világra és 36 évesen lett herceg, amikor adoptáltatta magát az elszegényedett özvegy, Mária Auguszta anhalti hercegnővel, aki II. Vilmos német császár egyik távolabbi rokona volt. A herceg azóta maga is több embert a nevére, vett de egyedüli örököse eddig Kevin Feucht volt, ám valami történhetett köztük, mert most már nem az amatőr német focistára szeretné hagyni a vagyonát. 

„Kevin már a múlté, ő nem az örökösöm többé. Nem méltó arra, hogy az én és Zsazsa életművét továbbvigye”

- mondta Gábor Zsazsa özvegye a Blikknek.

Frédérick von Anhalt ezért most Magyarországon szeretné megtalálni azt a személyt, aki megörökölhetné közel 20 milliárdos vagyonát. A herceg azért keresi hazánkban az örököst, mert néhai felesége végső nyughelye Budapesten van, valamint közel 79 évesen ő maga már egyre nehezebben bírja az utazgatást. 

„Írok egy könyvet, mert az életünkben sok olyan történet van, amelyet még soha nem osztottunk meg senkivel. Zsazsa ugyan írt két könyvet az életéről, de nagyon figyelt arra, hogy senkit ne bántson meg. Azt például sosem mondta el nagy nyilvánosság előtt, hogy mennyire képes volt Liz Taylor berúgni, ha nálunk volt, sőt, neki azt is elárulta, hogy semmi nem volt igaz a sok mocsokságból, amivel volt férjét, Richard Burtont vádolta. Ami nálunk zárt ajtók mögött történt, arról a sok szép, vad és olykor pajkos dologról eddig nem esett szó. De a magyaroknak Gábor Zsazsa teljes életét ismerniük kell”

- nyilatkozta Frédérick von Anhalt herceg, aki a magyar filmesekkel egy életrajzi film és sorozat készítéséről is tárgyal.

Még több hír Gábor Zsazsáról és özvegyéről 

Gábor Zsazsa özvegye szomorú hírt osztott meg közösségi oldalán

10 zseniális idézet Gábor Zsazsától

Öt év után ma eltemették Gábor Zsazsát

(Kiemelt kép: dfp.hu)