Gábor Zsazsa özvegye szomorú hírt osztott meg közösségi oldalán

Eltörölték a színésznő múltjának egy darabját.

2021. október 13., 13:13

Szerző:

Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceg Facebook-oldalán osztotta meg a szomorú hírt követőivel, hogy bár az utolsó pillanatig bízott benne, hogy egykori Bel Air-i otthonukat nem rombolják le, végül mégis a földdel egyenlővé tette új tulaja.

A herceg néhány nappal ezelőtt tudta meg, hogy a házat, ami régen Elvis Presley tulajdona volt, és megfordult benne Ronald Reagen, Elizabeth Taylor, George H.W. Bush és Frank Sinatra is, teljesen lerombolták.

A Ripost beszámolója szerint a villát 2013-ban, 40 év után Gábor Zsazsáék adták el, de a megállapodás szerint a magyar származású Golden Globe-díjas színésznő még a haláláig haszonélvezője volt az ingatlannak, ezért addig ott is éltek férjével együtt. Miután 2016-ban Gábor Zsazsa elhunyt, az özvegyének el kellett hagynia a házat. A herceg akkor azt nyilatkozta, hogy nagyon fájdalmas volt számára a búcsú, de bízik benne, hogy a ház jó kezekbe kerül.

Ezért 2018-ban váratlanul érte a hír, hogy az ingatlan megint gazdát cserélt, az új tulajnak pedig a hírek szerint már az átvételkor kész tervei voltak a villával, amihez drasztikus átalakításokra volt szükség.

„Egy hatalmas, ronda betontömböt akarnak építeni. Bosszantó és nagyon szomorú vagyok, hogy ez történik. A feleségem mindene volt a ház”

– nyilatkozta néhány évvel ezelőtt a herceg, aki végig reménykedett benne, hogy nem bontja le a házat az új tulajdonos.

Sajnos azonban nem jöttek be a számításai, amit Facebook-oldalán történet formájában osztott meg követőivel.

„Megszakad a szívem és potyognak a könnyeim. A gyönyörű otthonomat, ahol 35 évig éltem, lerombolták”

– mellékelte a videóhoz a szomorú szöveget az özvegy, akinek fényűző múltjáról már csak az emlékei maradtak meg.

(Kiemelt kép: MTI/EPA/Bajzát István)