Gábor Zsazsa özvegyét megverték, 11 millió forint értékű órát raboltak el tőle Budapesten

Gábor Zsazsa özvegyét egy ötfős társaság támadta meg a Duna-parton.

2022. augusztus 15., 08:40

Szerző:

Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceg néhány napja Budapesten tartózkodik, és arról számolt be a Blikknek, hogy rablótámadás áldozata lett a nyílt utcán a fővárosban.

A 79 éves férfi azt mondja, a Duna-parton korzózott, amikor egyszercsak megállította egy ötfős banda. Megütötték, a karját kicsavarták és minden értékét elvitték, köztük egy 11 millió forint értékű, Patek Philippe márkájú karórát, amit a herceg annak idején még Gábor Zsazsától kapott, így különösen nagy értéket képviselt a számára.

„Nem beszéltek, rögtön támadtak. Leütöttek és a kezemet is kicsavarták, de nem álltam ellen. Ha megteszem, talán még súlyosabb lett volna a dolog”

– többek között ezt mesélte a támadásról Frédéric von Anhalt a lapnak. Miután kirabolták, visszament a szállodába és lefeküdt, másnap reggel viszont kissé megijedt.

„Szörnyű fájdalomra ébredtem, nagyon fájt a kezem és az oldalam, valamit a párna is tiszta vér volt a fejsebem miatt. A szálloda recepciósát kértem meg, hogy hívjanak egy mentőt, akik bevittek a Honvéd kórház ügyeletére”

– teszi hozzá az özvegy, aki feljelentést tesz a támadók ellen, akik közül kettőnek az arcára emlékszik is, szerinte felismerné őket. Valamint abban reménykedik, hogy esetleg egy térfigyelő kamera rögzíthette az eseményeket.

Gábor Zsazsa és Frédéric von Anhalt

10 zseniális idézet Gábor Zsazsától

5 év után 2021-ben temették el Gábor Zsazsát

Magyar örököst keres Gábor Zsazsa özvegye, miután a fogadott fiát kitagadta

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)