Keresse a macskát! Ezt a feladványt csak az igazán sasszeműek tudják megoldani 4 másodperc alatt

Ebben az újabb feladványban a macskát kellene megtalálni. 

2024. július 29., 16:29

Szerző:

Bizony, a lenti képen valahol elbújt egy macska, ám annyira jól sikerül rejtőzködnie, hogy tényleg csak a sasszemű olvasók találják meg. Ugyanis nehezítésként 4 másodpercet adunk arra, hogy rátaláljon. Na, önnek sikerül megoldani ezt a feladványt? 

A részletek 

Az optikai csalódások olyan trükkös képek, amelyek játszanak az elmével, valamint tesztelik, mennyire jól látja valaki a részleteket. Ezek a rejtvények általában nagyszerűen fejlesztik a gondolkodási készségeket, továbbá serkentik a kreativitást is. Ha gyakran próbál meg megoldani ilyen vagy ehhez hasonló feladványokat, akkor azzal javíthatja a memóiárát, valamit a problémamegoldó képessége is fejlődhet. Mai fejtörőnk első ránézésre rém egyszerűnek tűnhet, hiszen csak egy hálószobát ábrázol, ahol elbújt egy cica. A kérdés már csak az, hol? 

Jól elbújt 

A macska annyira jól elrejtőzött, hogy tényleg csak a legügyesebbek szúrják ki, legalábbis 4 másodperc alatt. Igen, ugyanis ennyi idő áll a rendelkezésre a megtalálásához. Felkészült? Indulhat a visszaszámlálás? Akkor lássuk a képet: 

Az óra már ketyeg! 

4...

3...

2...

1...Ennyi! Lejárt az idő! 

Sikerült? 

Szóval, önnek sikerült megtalálni a macskát? Amennyiben igen, akkor jár a taps, de ha ez most nem jött össze, akkor se essen kétségbe, hiszen tudja, tényleg gyakorlat teszi a mestert. Jöjjön vissza az oldalunkra gyakorolni, hiszen számos hasonló feladványt találhat nálunk. 

Most pedig megmutatjuk a megoldást: