Optikai illúzió: ön egy igazi lángelme, ha 12 másodperc alatt megtalálja a dinoszauruszt

Induljon az agytorna! Itt egy újabb optikai illúzió! 

2024. július 23., 19:15

Szerző:

Nem tagadjuk, ezeket a játékos kis fejtörőket nagyon imádjuk. Ezúttal is hoztunk egy trükkös optikai illúziót, ami tényleg alaposan próbára teszi a megfigyelőképességeket. Mai feladványunkat tényleg csak az igazi lángelmék tudják megoldani, legalábbis a rekord, 12 másodperces idő alatt. 

12 másodperc 

Ez a kihívás igazán tökéletes azok számára, akik éles szemmel és magas intelligencáva rendelkeznek. Tesztelje ön is a megfigyelőképességét, a feladat egyszerű, csak meg kell találja a képen elrejtett dinoszauruszt. A csavar csak az, hogy minderre 12 másodperce lesz. Első ránézésre egyébként ez a kép nagyon hétköznapinak tűnhet: gyerekek takarítják az udvart, mindenütt falevelek, az előtérben egy kutyus. Viszont valahol a levelek között meglapul egy dinoszaurusz, na, azt kellene megtalálni. 

Nagyon elbújt 

Viszont annyira jól rejtőzködik, hogy tényleg csak a nagyon magas IQ-val és megfigyelőkészséggel bírók veszik észre 12 másodpercen belül. Persze akkor sincs tragédia, ha kicsúszik az időből, ugyanis jó hír, egy kis gyakorlással hamar ön is ász lehet az optikai csalódások megfejtésében. No, de akkor lássuk csak ezt a képet és indulhat a visszaszámlálás. 

 

Indul az óra 

12...

11...

10...

9...

8...

7...

6...

5...

4...

3...

2...

1...Lejárt az idő!

Sikerült? 

Ön megtalálta a dinót a képen? Ha sikerült, akkor nagy gratula, szuperül veszi észre a legapróbb részleteket is. Ha viszont ez most nem ment, akkor sincs baj, próbálkozzon további fejtőrök megoldásával, mert mint mondják, a gyakorlat teszi a mestert. 

Lássuk a megoldást: 

Tetszett?

Ha tetszett önnek is a játék, akkor ossza meg az ismerőseivel, teszteljék, kinek sikerül hamarabb megtalálni a rejtőzködő dinót. Amennyiben további rejtvények után kutatna, akkor máris mutatjuk íme az egyik legfrissebb fejtörőnk. Itt pedig a strandon elveszett gyűrűt kellene megtalálni, megpróbálja?

További rejtvényeket itt talál: 

Klasszikus optikai illúzió: hány nyolcas van összesen ezen a két kártyán? Csak a legintelligensebbek találják el!

Ha 13 másodperc alatt megtalálja a négylevelű lóherét ezen a képen, hamarosan nagy szerencse éri önt!

Optikai illúzió: melyik kaktusznak nincs párja? Csak a legintelligensebbek találják meg 25 másodperc alatt

(Kiemelt kép és forrás: jagranjosh.com)