Nagyon nehéz fejtörő: ezt 10-ből csak 1 ember tudja megoldani

Íme egy újabb fejtörő! Ez most tényleg csak a legokosabbaknak sikerül. 

2024. július 24., 19:15

Szerző:

Üdvözöljük egy újabb izgalmas fejtörő kihívásban, amelynek célja az IQ és a megfigyelőkészség tesztelése. A feladvány első ránézésre nagyon egyszerűnek tűnhet, de jobban megnézve azért okozhat egy kis bizonytalanságot. 

Villámgyorsnak kell lenni 

A feladat, hogy megtalálja, hányas számú ábra illeszkedik tökéletesen a képen látható kulcsra. Oké, ez eddig lazán hagnzik, de minderre csak 8 másodperce lesz. Bizony, jól olvassa! 8 másodpercet adunk arra, hogy villámgyorsan kiválassza megfelelő ábrát. Amennyiben sikerül, akkor ön bizony igazi lángelme, ennyi idő alatt ugyanis mindössze 10-ből 1 ember tudja megoldani a feladatot. Szóval ez egy elég nehéz kihívás, melynek során pillanatok alatt kell alaposan megfigyelni a részleteket és gyorsan gondolkodni. Na, készen áll rá? Akkor lássuk a képet! 

 

 

Kezdődik a visszaszámlálás 

Az óra már ketyeg....8....7...6...5...4...3...2...1...Lejárt az idő! Szóval, sikerült kiválasztani a megfelelő ábrát? Megtalálta, melyik illeszkedik tökéletesen a képen látható kulcssra? 

Sikerült? 

Ha határidőn belül sikerült megtalálnia a megfelelő ábrát, akkor gratuláunk, mindez éles látásról és elemző képességekről árulkodik. Ha viszont ez most nem jött össze, akkor sem kell kétségbe esni, mivel az ilyen feladatok mindig gyakorlát igénylenek. Szerencsére portálunkon számos, egyéb másik fejtörőt is talál, böngésszen közöttük kedvére. Itt van például az egyik legutóbbi rejtvényünk: ezen a cuki kutyás képen lapul valahol egy üvegtál, a kérdés már csak az, megtalálja 12 másodperc alatt? Tesztelje a tudását, ha pedig tetszenek ezek a feladatok ossza meg a barátaival és a családtagjaival is. 

Lássuk a megoldást: 

 

További rejtvényeket itt talál: 

Optikai illúzió: ön egy igazi lángelme, ha 12 másodperc alatt megtalálja a dinoszauruszt

Optikai illúzió: önnek sikerül megtalálnia az elrejtett számot a képen 8 másodperc alatt?

Játékos IQ-teszt: az egész internet ennek a családnak az elveszett lufiját keresi most. Ön megtalálja?

Optikai illúzió: igazából nem az összes tölcsérben van fagyi! Ön eltalálja, hány maradt üresen?

(Kiemelt kép forrása: jagranjosh.com)