Optikai csalódás: csak a legélesebb elmék szúrják ki 12 másodperc alatt a képen elrejtett üvegtálat

Ez az optikai csalódás még a legszemfülesebbeken is kifog. Ön megtalálja 12 másodperc alatt az üvegtálat? 

2024. július 22., 20:09

Szerző:

Íme egy újabb optikai csalódás, ami szó szerint még a legélesebb elméket is próbára teszi. Első ránézésre ez csak egy cuki kép egy kutyusról, de valójában sokkal több részlet található itt, mint azt elsőre gondolná. Példának okán, valahol a képen elrejtettek egy üvegtálat is, a kérdés már csak az, hogy önnek sikerüle-e megtalálni mindössze 12 másodperc alatt. 

Trükkös feladvány 

Vigyázzon, mert nagyon trükkös játék ám ez. Ezek az érdekes kis rejtvények ugyanis megtéveszhetik a szemet és hatalmas kihívást jelenthetnek az agy számára. Éppen ezért viszont kiválóan javítják a kognitív képességeket. Ha úgy érzi egy kis agytornára van szüksége, akkor csapjon fel néhányat ezekből a feladványokból, garantáltan nem fog unatkozni. Na, de most nézzük csak a mai játékot. Szóval itt van ez az édes, kutyusos kép, amin valahol a háttérben elrejtésre került egy üvegpohár. Önnek csak annyi a dolga, hogy megtalálja. Mi adunk erre 12 másodpercet. Felkészült? Akkor íme a fotó: 

 

Kezdődhet a visszaszámlás? 

12...

11...

10...

9...

8...

7...

6...

5...

4...

3...

2...

1...Lejárt az idő! 

Sikerült? 

Szóval, sikerült megtalálni az üvegtálad? Amennyiben igen, akkor jár a taps, mert önnek akkor nagyon fejlettek a kognitív képessége. Ha viszont ez most nem jött össze, akkor sincs ok az aggodalomra, hiszen mint ahogyan azt már fentebb is írtuk, gyakorlat teszi a mestert. Oldjon meg minél több, hasonló feladványt, nemsokára pedig garantáltan menni fog majd mint a karikacsapás. 

Mutatjuk a megoldást: 

 

Tetszett? 

Ha tetszett önnek is a játék, akkor ossza meg az ismerőseivel, teszteljék, kinek sikerül hamarabb megtalálni az üvegtálat. Amennyiben további fejtörők után kutatna, akkor máris mutatjuk íme az egyik legfrissebb fejtörőnk. Itt pedig a strandon elveszett gyűrűt kellene megtalálni, megpróbálja? 

További rejtvényeket itt talál: 

Klasszikus optikai illúzió: hány nyolcas van összesen ezen a két kártyán? Csak a legintelligensebbek találják el!

Ha 13 másodperc alatt megtalálja a négylevelű lóherét ezen a képen, hamarosan nagy szerencse éri önt!

Optikai illúzió: melyik kaktusznak nincs párja? Csak a legintelligensebbek találják meg 25 másodperc alatt

(Kiemelt kép és forrás: jagranjosh.com)