Különleges képességekkel rendelkezik, ha 19 másodperc alatt rájön, hány kutya látható a képen!

Sok kutya, kevés másodperc? Próbálja ki, milyen eredményre jut ezzel a jópofa, böngészős képrejtvénnyel!

2024. június 20., 14:50

Szerző:

Hány kutya szerepel vajon az alábbi rajzon? Ezzel a friss, böngészős feladvánnyal tesztelheti, mennyire jó megfigyelő!

Van itt egyáltalán kutya?

Fontos, hogy az egy vagy több kutya keresését ne a fenti képen kezdje, mert az csak egy részlete a feladványul szolgáló rajznak. A teljes képrejtvényt alább találja, és az Express című lap szerint 19 másodperces szintidő tartozik hozzá. Azaz a cél az, hogy mindössze 19 másodperc alatt megtalálja, hány kutya van a következő rajzon. A feladvány azon kívül, hogy az ön agytornáját szolgálja, arra is hivatott, hogy egyben a Lords and Labradors nevű brit oldalt népszerűsítse.

Ha eltalálja a helyes megfejtést, akkor a legügyesebbek közé tartozik, és elmondhatja magáról, hogy tényleg rendkívüli képességekkel rendelkezik! Nézzük a képet, indíthatja a stoppert!

 Kép: Lordsandlabradors.co.uk

Lejjebb találja a megfejtést

Mindig tartunk attól, hogy valaki túl gyorsan görget és véletlenül idejekorán meglátja a megfejtést. Szóval hogy ne rontsuk el senki játékát, ezt a helyet arra használjuk ki, hogy emlékeztessük önt, hogy a héten mekkora vita lett itthon abból, hogy menhelyről vagy tenyésztőtől vásároljon-e az ember kutyát.

A Mokka című TV2-es műsorban volt a héten, hogy VV Béci, azaz Young G Béci, azaz Rácz Béla kifejtette, hogy ők direkt tenyésztőtől vettek fajtatiszta kutyát és nem fogadnának örökbe menhelyről, mert ki tudja, mit élt át korábban az örökbe fogadott kutya, így főleg kisgyerek mellé veszélyesnek találnák az örökbe fogadást. Young G Béci és felesége, Mészáros Norina ugyanis egy pici kislányt nevelnek, akit mellesleg magukkal is vittek az adásba a kutyával egyetemben.

Erre Árpa Attila reagált először trágárságokkal a közösségi médiában, majd kissé fegyelmezettebb hangnemben a Bors című lap hasábjain:

„Ez véleményem szerint nagyon káros a menhelyek működésére nézve, veszélyezteti azoknak a munkáját, akik azért dolgoznak, hogy állatotthonból vigyünk kutyát, ne pedig szaporítótól. A kutya nem egy divatcikk, nem egy női táska, vagy egy pár cipő, hanem egy élőlény. Ez a fiatalember viszont óriási ostobaságokat mondott... Mert igen, vannak olyan kutyák is, akik sérültek, akik traumatizálva, bántva voltak, de nem csak ilyen lakói vannak a menhelyeknek. Az ott dolgozók meg fogják találni a megfelelő társat, akár kisgyermek mellé is. Lehet, hogy nem az első helyen, de akkor a következőn. Ehhez csak türelem kell. Én is az utcáról fogadtam be az összes állatomat, vagy éppen átvettem azoktól az emberektől, akik már nem tudtak gondoskodni róluk.”

És akkor a java még csak itt következett, a viszály bonyolódásának történetéért kattintson ide!

Itt a megfejtés

Nos, ha kiböngészgette magát, akkor eláruljuk, hogy a helyes megfejtés az 5, és valamennyi kutya egy-egy autóban utazik a hátsó ülésen. A legelső sorban a bal szélső kék autó és a jobb szélső sötét dzsip rejt egy-egy ebet, a középső sorban a jobbról második sárga kocsiban figyel ott egy kutyus, a felső sorban pedig a jobb szélső piros és a balról második kék járműből könyököl ki lelkesen egy-egy utazáskedvelő háziállat.

(Kiemelt kép: Lordsandlabradors.co.uk)