Diéta – Nádas György 30 kilót fogyott: ezt hagyta el az étrendjéből

Nádas György annyit fogyott, hogy dalra fakadt! Édesapja nagy slágereit énekli.

2024. június 13., 15:28

Szerző:

Nádas György humoristával készített riportot a TV2 stábja, amit a Tények Plusz szerdai adásában és az alább látható videóban lehet megtekinteni. A két fő téma: Nádas György régi-új dalai és Nádas György fogyása. És a két téma egyáltalán nem teljesen független egymástól.

Nádas György szerint aki túlsúlyos, az ne énekeljen szerelemről

Nádas György édesapja Nádas Gábor zeneszerző-zongorista volt. A 62 éves humorista most, hogy lefogyott, úgy döntött, előveszi édesapja nagy slágereit, és felénekli őket. Olyan dalokról van szó, mint Csinibaba című filmből is ismert Kicsit szomorkás a hangulatom máma, illetve Különös éjszaka volt, vagy az Engem nem lehet elfelejteni, illetve a Szeretni kell. Nádas György azt mondja, hogy a fogyása előtt ezeket a szerelmes dalokat sosem énekelte volna el:

„Kiállni a színpadra a közönség elé, slankan, és úgy elénekelni egy kicsit szerelmesebb témájú dalt, az szerintem sokkal hitelesebb, mint hogyha valaki izzadt bácsiként törölgeti a verejtékcseppjét. Hát a franc, aki abba szerelmes akar lenni! Úgyhogy nagyon sokat számít az, hogy lejjebb ment a kilóknak a száma, és így a repertoár szélesebb lett. A test meg keskenyebb.”

Vajon Nádas György Adele legnagyobb, az énekesnő szintén látványos fogyása előtt megjelent slágereit sem tartja hitelesnek? Talán egyszer majd ezt is megtudjuk, az biztos, hogy a közönség legszélesebb rétegeit szemlátomást egyáltalán nem zavarta, hogy Adele nem egy divatmodell testalkatával rendelkezik. A most 36 éves, brit énekesnő legnagyobb slágereinek zöme a látványos fogyás előtt arattak világsikert, és ezek szinte mind szerelmes dalok voltak, kezdve például a Bob Dylan-féle Make You Feel My Love feldolgozásával.

De ez mellékvágány, térjünk vissza a fogyáshoz!

Nádas György diétázik, de nem koplal

Nádas György azt mondja, nem képes koplalni, szóval a hatalmas fogyás egyrészt annak köszönhető, hogy nem eszik zsíros ételeket és egy korty alkoholt sem iszik. Sőt, amennyire tudja, az édességeket szintén kerüli.

„Valami miatt kevésbé kívánom az édességet, és valahogy nem is nagyon marad meg, feldolgozza gyorsabban a szervezet”

– mondja Nádas György, aki másrészt egy úgynevezett adalékanyag-mátrixot szed, tele mindenféle különböző hatóanyagokkal. Ezek segítségével már egy éve tartja a régi-új súlyát, a 90 kilót.

A humoristaként ismert médiaszemélyiség mindenesetre azt mondja, hogy az ő első számú hivatása a rádiózás, ezt csinálja a legnagyobb kedvvel a mai napig. Tekintse meg a teljes interjút, hallgassa meg, hogyan énekli édesapja slágereit Nádas György!

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)