Curtist kirúgták a dabasi sörnapokról: Nem akarták velem megtartani a bulit

Curtis nem akar kavarást, ezért maga meséli el a történteket.

2022. július 19., 10:52

Szerző:

Curtisnek több fellépése is elmaradt az elmúlt napokban, aminek nyomán elindultak a találgatások, hogy a rapper esetleg újra visszaesett a kábítószer-függőségbe. Majka megint megszakította vele a kapcsolatot, és a múlt hétvégén is a helyszínen tudta csak meg a közönség, hogy Curtis koncertje elmarad. Az újpesti rapper azonban tagadja, hogy kábítószer-használat miatt történtek volna ezek az esetek.

Curtis most két figyelemre méltó, de automatikusan eltűnő Instasztorit osztott meg. Az elsőben arról ad hírt, hogy szombat este 9-re volt meghirdetve egy fellépése a Dabasi Sör- és Gasztronapokon, de ez a koncert megintcsak el fog maradni.

Ezzel kapcsolatban így fogalmaz:

„nem az én hibámból nem lesz a dabasi buli megtartva!!! Mielőtt menne a kavarás! A szervezők nem akarták velem megtartani a bulit!!!!”

A szervezők is megerősítik egy posztban a Facebookon, hogy ők döntöttek úgy, hogy mégsem kérik Curtis koncertjét a rendezvényükön:

„szeretnénk tisztázni a helyzetet! NEM CURTIS LÉPETT VISSZA! Az elmúlt napok történései miatt a szervezőség döntött a műsorváltozás mellett! Köszönjük a megértést, tényleg nagyon sajnáljuk! Elnézést a rajongóktól! Be fogjuk pótolni!”

Legfrissebb Instasztorija pedig a következőket tartalmazza, aminek vagy van köze a fenti esethez, vagy nincs:

„az egyik legfontosabb lecke, amit idén megtanultam, hogy ne erőltessek semmit: beszélgetéseket, barátságokat, kapcsolatokat, figyelmet, szeretetet.”

Curtis botrányai az elmúlt hetekből

Megszólalt Curtis: Rám nem kellett semmilyen ajtót rúgni a rokonoknak

Curtis milliókat bukik a botrány miatt

Szakított Curtis, a rapper és Barnai Judit kosárlabdázónő a követőik szerint

(Kiemelt kép: Curtis Instagramja)