Eltűnik Bödőcs Tibor: az is kiderült, miért

Bödőcs Tibort egy ideig biztosan nem láthatjuk a színpadon.

2022. március 30., 14:03

Szerző:

Bödőcs Tibor úgy döntött, hogy alkotói szabadságra megy. A nemrégiben a magyar politikusokat kiparodizáló humorista számára elég húzós volt az elmúlt időszak. Kiderült, hogy április elsején még a tévében láthatjuk, ám utána egy ideig nem hallhatunk hazánk egyik legismertebb humoristája felől.

A stand-upos az elmúlt két és fél évben nem állt meg pihenni: a hétvégén zárult le a Kolera a Vackor csoportban című ötödik önálló estjének országos turnéja – írja a Blikk.

„Ez volt a leghosszabb, műsoron lévő estem. 2019-ben kisebb helyeken léptem fel vele először, 2020-ra pedig nagy stadionrock turnét terveztünk, ami a járvány miatt végül kissé módosult: a Kongresszusiban ötször állhattam színpadra ezzel a műsorral, de voltam például Debrecenben, a Főnix csarnokban, a kaposvári, a szegedi, az egri sportcsarnokban is, illetve sok szabadtéri előadáson. Rengetegen jöttek el személyesen megnézni, köszönöm”

– mondta Bödőcs.

A humorista azt is elárulta, mit tervez csinálni a szabadsága alatt. 

„Legutóbb könyvet írtam, most is van egy halvány ötlet, és új estet is tervezek. Szeretnék többet lenni a családdal, mert nagyon megnyomtuk a turné végét és úgy látom, már nagyon hiányzom a gyerekeimnek. Kirándulni mindenképpen többet fogunk” 

– jelentette ki.

A híres stand up-os műsorát április elsején, Bolondok napján a Comedy Central csatornáján láthatják a nézők.

Sztárok és a politika

Muri Enikő: Ha már itt tartunk, számomra szimpatikus, amit a Kormány képvisel

Tóth Vera kritizálta Vlagyimir Putyint, ilyen durva gyalázásokat kapott érte

A Toxikoma sztárja megosztotta, milyen gyűlölködő kommenteket kap Putyin-szimpatizánsoktól

(Kiemelt kép: dfp.hu)