Bizarr baleset történt a Farm VIP-ben

Visváder Tamás, a Farm VIP játékosa duplán sérült meg.

2022. december 9., 09:31

Szerző:

A Farm VIP jelenleg futó évadával kapcsolatban a legnagyobb visszhangja Szorcsik Viki szereplésének volt eddig, de azért történnek olyan dolgok is a nyáron rögzített műsorban, amikhez a színésznőnek nincs köze.

Nos, az alábbi műsorrészlet főszereplője Visváder Tamás, aki arról ismert, hogy feleségével, Palácsik Lillával közösen szerepelnek egyre többet, amióta Palácsik Lilla a nővére, Vajna Tímea révén országosan ismert lett. Nos, Visváder Tamást a műsor folyamán megcsípte egy méh, ami roppant kellemetlen ugyan és sokaknak veszélyes is lehet, de azért önmagában még nem igazán rendkívüli. Két nappal később azonban egy darázs is megcsípte a fiatal apukát ugyanazon az ujján, ami ettől viszont már borzasztóan feldagadt.

Az alábbi videóban Visváder Tamás kötéssel az ujján szerepel, és a következőket mondja:

„így kell tartanom napokon át, tehát nem használhatom, nem mehet bele kosz. [...] Két nappal ezelőtt megcsípett egy méh(e), majd tegnap megcsípett egy darázs ugyanazon az ujjamon. A két állatnak a mérge, az valahogy nem kompatibilis egymással. Tegnap este már dagadt volt, a többiek látták, de ma reggelre úgy ébredtem, hogy az egész kezem fel van dagadva.”

Visváder Tamás a videóban azt is említi, hogy korábban gerincproblémái voltak, erre most ilyen bizarr balesetet szenved, hogy kétféle rovar csípi meg rövid időn belül ugyanott. A fiatalember ezen kívül a lelkiismeretével is küzd, hiszen a forgatás alatt a felesége állapotos volt – őt hagyta otthon egyedül a realityszereplés kedvéért.

Visváder Tamás és Palácsik Lilla második gyermeke, Ábel augusztus végén született meg.

(Kiemelt kép: Visváder Tamás Instagramja)