Vajna Tímea bűnt követ el a sógora szerint

Áll a bál Vajna Tímea családjában: összekülönböztek Visváder Tamással.

2022. június 16., 08:30

Szerző:

Visváder Tamás a nyíltON című műsorban szerepelt a TV2-n, és egy nézetkülönbségről beszélt, ami éket vert közé és sógornője, Vajna Tímea közé. Visváder Tamás arról ismert, hogy feleségével, Vajna Tímea húgával, azaz Palácsik Lillával több TV2-es realityben is szerepeltek már.

A férj-apuka most arról beszélt, sógornőjével mennyire ellentétes nézeteket vallanak például a jóslással kapcsolatban. Vajna Tímea ugyanis meg akarta jósoltatni Visváderék születendő gyermekének nemét, de ezt a leendő szülők vallási okokból nem engedték neki.

„Én egy nagyon hithű katolikus, keresztény ember vagyok. Nekem ez egy elvárásom volt az életben, hogy bárki lesz az én párom, az tisztelje meg az én hitemet. És Lilla nemcsak hogy megtisztelte, hanem ő érdeklődik is, neki ez tetszik. Tehát együtt elmegyünk templomba, ragaszkodott hozzá, hogy ugyanarra a vallásra legyen keresztelve a gyerek, mint én, és olvas is utána. Tényleg fejlődik a hitvilágban, és ez egyébként a lelkemnek nagyon jól esik. Tőlünk nagyon távol esik minden ilyen jóslás meg ilyen dolgok. Egyrészt nem hiszek benne, másrészt ha bármennyi valóságalapja is van, és az az életedre valamilyen jóslás, én meg azt bűnnek fogom fel, úgyhogy én hallani sem akarok róla. Dehát Timi nagyon mindig mindent megjósol, és tudja, hogy engem ezzel nem szabad zaklatni, már Lillát is egyre kevésbé”

– magyarázza Visváder Tamás az alábbi interjúban. A párnak egyébként kisfia született, Vajna Tímea nemrég Magyarországon járt és unokaöccsét, Noah-t is meglátogatta.

Visváderék második kisbabája a nyár végén jön majd világra, és a második gyermekük is kisfiú lesz. A házaspár abban az egyben biztos, hogy bibliai nevet szeretnének adni második gyermeküknek is, Palácsik Lillának a Natán tetszik a legjobban. 

Vajna Tímea világa

Vajna Tímea aggódva számol be rejtélyes tünetéről – mi lehet a baj?

Vajna Tímea hatalmas bejelentést tett: 9 év után, el sem tudom hinni

Vajna Tímea utoljára afterpartizott melltartó nélkül, íme a fotók

(Kiemelt kép: Vajna Tímea Instagramja)