Videó: Vajna Tímea sógora elmondta a véleményét a válásokról

Visváder Tamás a nagyanyja hatására lett katolikus.

2022. június 24., 14:10

Szerző:

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla és az ő férje, Visváder Tamás évek óta boldog házasságban élnek és jelenleg a második gyermeküket várják. A tévéműsorokból is ismert Visváder Tamás most a Mokka vendége volt, ahol arról beszélt, hogy szerinte az embereknek komolyabban kellene venniük a házasság szentségét. 

„Nekem ez egy elvárás volt, hogy ha esküvőm lesz, minden úgy legyen, ahogy a menyasszony szeretné, de legyen templomi. Amit Isten összeköt, azt ember szét nem szakíthatja. Szerintem biztos, hogy kevesebb válás lenne a világban, ha felfognánk a súlyát annak, hogy a házasság az az Istentől jövő szentség”

- mondta Visváder - szúrta ki a 24.hu.

Véleménye szerint egy párnak akkor kellene a válás mellett dönteni, ha tényleg megbizonyosodtak róla, hogy mindent megtettek a házasság megmentése érdekében. 

Néhány nappal ezelőtt Visváder Tamás arról beszélt, hogy mennyire nem ért egyet a jóslással. Vajna Tímea ugyanis meg akarta jósoltatni Visváderék születendő gyermekének nemét, de ezt a leendő szülők vallási okokból nem engedték neki.

„Én egy nagyon hithű katolikus, keresztény ember vagyok. Nekem ez egy elvárásom volt az életben, hogy bárki lesz az én párom, az tisztelje meg az én hitemet. És Lilla nemcsak hogy megtisztelte, hanem ő érdeklődik is, neki ez tetszik. Tehát együtt elmegyünk templomba, ragaszkodott hozzá, hogy ugyanarra a vallásra legyen keresztelve a gyerek, mint én, és olvas is utána. Tényleg fejlődik a hitvilágban, és ez egyébként a lelkemnek nagyon jól esik. Tőlünk nagyon távol esik minden ilyen jóslás meg ilyen dolgok. Egyrészt nem hiszek benne, másrészt ha bármennyi valóságalapja is van, és az az életedre valamilyen jóslás, én meg azt bűnnek fogom fel, úgyhogy én hallani sem akarok róla. Dehát Timi nagyon mindig mindent megjósol, és tudja, hogy engem ezzel nem szabad zaklatni, már Lillát is egyre kevésbé”

– magyarázta Visváder Tamás nemrégiben.

Vajna Tímea élete az USA-ban

Vajna Tímea nem érti, miért kell adót fizetnie

Vajna Tímea utoljára afterpartizott melltartó nélkül, íme a fotók

Előlánybúcsú: Vajna Tímea öltáncot kapott Las Vegasban

(Kiemelt kép: Visváder Tamás Instagramja)