Berki Mazsi megmutatta párja kisfiát – fotó

Berki Mazsi megmutatta kislánya mostohatestvérét: báty egy másik anyától.

2023. május 25., 09:32

Szerző:

Berki Mazsi nemrég elárulta, hogy új párjához költözött Székesfehérvárra. Bár Berki Krisztián özvegye az utóbbi időben hangoztatja, hogy bár másfél éve még a szülését is élőben közvetítette az interneten, ezentúl próbálja a magánéletét a nyilvánosságtól távol élni.

Ennek megfelelően új párja kilétét továbbra is homály fedi, annyit lehet tudni róla, hogy Zoltánnak hívják. Szerda este azonban Berki Mazsi posztolt egy olyan videót a kislányáról, amin Berki Emma Katerina mellett (vagyis inkább mögött) feltűnik egy kisfiú is.

„Brother from another mother”

– ez a videó angol nyelvű felirata, ami arra utal, hogy a képen látható kisfiú a „báty egy másik anyától”. Azaz a kisfiú Berki Mazsi párjának gyermeke lehet, azaz Berki Emma Katerina mostohatestvére. Az Instasztoriban csütörtök estig megtekinthető felvételen a mozaikcsalád otthona, egy kertes ház is megtekinthető.

Berki Emma Katerinának van egy féltestvére is egy másik anyától: Berki Natasa Zselyke. Az a bizonyos másik anya az ő esetében Hódi Pamela, aki többször is kifogásolta korábban, hogy Berki Mazsi fotókat posztol a közösségi médiában a gyermekéről.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)