Berki Mazsi ezzel a 75 milliós Mercedesszel jár

Bár korábban adósságról szólt a fáma, van tipp arra, hogy vajon Berki Mazsi hogyan engedheti ezt meg magának.

2022. szeptember 16., 10:01

Szerző:

Berki Mazsi ma, azaz péntek reggel szerepelt a Mokka című műsorban a TV2-n annak kapcsán, hogy szerepel a csatorna Dancing With The Stars című vetélkedőjében.

Berki Krisztián özvegyét lesifotós várta hajnalban a Mokka stúdiójánál, és a Blikk már publikálta is az elkészült képeket. Ezek azt mutatják, hogy Berki Mazsi egy Mercedes AMG G63 V8 gépkocsival érkezett a TV2-höz: egy ilyen SUV ára 75 millió forint körül van.

A lap hosszas fejtegetést közöl arról, hogy hogyan lehetséges, hogy Berki Mazsi egy ilyen járművel közlekedik. Bár Berki Krisztián világéletében próbálta magát dúsgazdagnak beállítani, az utóbbi időben kiderült, hogy ehelyett inkább anyagi problémái lehettek. Ezt az is bizonyítja, hogy milliós tartozást halmoztak fel.

Nos, a legfrissebb pletykák szerint Berki Mazsi már hónapokkal ezelőtt, házassága megromlásának idején közel került férje egyik barátjához, Zoltánhoz. Vannak, akik úgy tudják, hogy az özvegy most együtt van ezzel a bizonyos illetővel, és ezt látszik megerősíteni a fenti Mercedes is, mivelhogy Zoltán luxusautókkal kereskedik a jólértesültek szerint. Így előfordulhat, hogy bár Berki Mazsi nem tudna jelenleg megengedni magának egy ilyen kocsit, például kölcsönbe megkapta új partnerétől.

Berkiék és a pénz

Berki Krisztián igazából ilyen anyagi helyzetben volt a halálakor – az ügyvédje árulta el

Berki Krisztián súlyos adósságot hagyhatott hátra, Berki Mazsi próbál törleszteni

Berki Krisztián milliókat keresett kislánya születésén, de a kommentelők gyanakodnak valamire

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)