Berki Krisztián édesanyja szívszorító vallomást tett

Berki Krisztián édesanyja. Mayer Júlia megtörten nyilatkozott elhunyt fia születésnapja után.

2022. július 4., 07:11

Szerző:

Berki Krisztián július elsején ünnepelte volna a 42. születésnapját. A sztár édesanyja megtörten nyilatkozott, ugyanis természetesen ismét feljöttek a fájó emlékek, amikor kilátogatott a gyermeke sírjához. Az asszonyban két unokája, Natasa Zselyke és Emma Katerina tartja a lelket. 

„Aranyos, szófogadó gyerek volt. Mindig megünnepeltük a születésnapját a családdal. Felnőtt korában erre már kevésbé volt alkalom, hiszen nagyon elfoglalt volt, de telefonon mindig beszéltünk. A gyermekem két hónappal ezelőtt elment, Tatabányáról utaztam Budapestre a sírjához, hogy „felköszöntsem”. Három szál fehér rózsát vittem neki, és egy szalagra ráírattam: „Boldog születésnapot kívánok Neked. Drága gyermekem, Krisztián.” Megsimogattam a fejfáját, és mondtam neki, hogy „Gyere haza, ha ráérsz!”

- nyilatkozta a Borsnak Mayer Júlia.

A gyászoló édesanya elárulta, hogy a közös üzeneteket azóta is képtelen kitörölni a telefonjából és valószínűleg sosem lesz rá képes. Hozzátette, hogy a halála előtt Berki Krisztián tele volt tervekkel, sőt arról is beszéltek, hogy majd az édesanyja is szerepel vele a műsorában. Mayer Júlia arról is beszélt, milyen a kapcsolata most Berki Mazsival:

„Mazsival a temetés óta már személyesen is találkoztam. Nem volt jó érzés, mert a fiam már nem lehetett ott, pedig a kis Emmát is láthattam. Tündéri kisbaba, de ő még mit sem tud az édesapjával történtekből. Egyre jobban hasonlít Krisztiánra, egy az egyben a fiamat látom benne. Mivel Tatabányán élek, és dolgozom, sajnos nem tudok Budapestre szaladgálni. Abban maradtunk a menyemmel, hogy mindig egyeztetni fogunk, mikor unokázhatok. Július első hetére beszéltük meg a következő találkozót, de az újságokból értesültem, hogy elutazott a gyermekkel. Várom a jelentkezését, hogy mikor fognak meglátogatni.”

Berki Krisztián édesanyja elárulta, hogy a jó emberek mellett vannak rosszindulatúak is, sőt volt, aki azzal vádolta meg, hogy pénzért nyilatkozik. Hozzátette, hogy ő is olyan mint a fia volt és kiáll magáért, ha kell, ezért attól sem zárkózik el, ha perre kell mennie rágalmazás miatt. 

Még több hír Berki Krisztián halálával kapcsolatban

Kész a jelentés: Berki Mazsi megtudta, mi okozta Berki Krisztián halálát

Berki Krisztián halála kapcsán Vujity Tvtrko kemény kirohanást posztolt a „kamucelebek” ellen

Hajdú Péter dühös kirohanásban szid egy „aljas, mocskos” újságírót Berki Krisztián halála kapcsán

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)